Jogi Fórum - találkozó

Csipke # 2011.03.08. 10:38

Sziasztok!

Na, jó régen jártam erre, aztán mindjárt bele is csöppentem egy jó kis (meddő) vitába.

Vissza biztos nem olvasok, de sikerült az első oldalon lévő kommentekből rájönnöm, hogy mi-merre-hány-méter...

Imp, az ég áldjon meg, Te beszélsz itt róla, már mindenki elfelejtette volna az egészet. Neked emelt fővel tudomásul kellett volna venned, hogy tartozol. Pont. Valaki megjegyezte. Pont. A torkodon akadt az illemkódex, hogy ezt szajkózod, hogy mi illik, meg mi nem? Ez a tényen nem változtat, amiért egyedül te érzed szarul magad, senkit nem érdekel, hogy nincs zsetonod sörre, meg az se érdekel senkit, hogy mikor adod meg. Az már inkább jellembeli kérdés, hogy "még neked áll feljebb".

Szálljál le szépen a lóról, fejezzed be a kekeckedést, menj szépen el a találkozóra, aztán ha nincs zsetonod sörre, akkor kérj egy pohár csapvizet. Az ingyen van. És nem ciki. Ha nincs lóvéd, ne kérj kölcsön "hülyeségekre".

Kacsa, te meg miért mész bele ilyen semmitmondó játszmába? Te ennél sokkal jobban átlátod ezeket a helyzeteket. :)

Én meg milyen megmondós vagyok ma? Idejövök, aztán leosztom az igét? Hát mit képzelek én magamról? :D

Csipke