Nem reklámoztam én semmit, jóember.
Sunshine after the rain.
Nem reklámoztam én semmit, jóember.
Sunshine after the rain.
Immaculata a magam suta módján bóknak szántam a kijelentésem. Csak hát nem vagyunk tökéletesek :). Kiváncsian várom a részletes elemzésed :).
Vésőőő: de jó hogy újra itt vagy! Taníts minket mester :)
Hehe. Ezt a Véső gyereket meg kéne hívni JF-talira.
Sunshine after the rain.
Kedves Legislator,
a Chevron doktrináról egy rövid kis leírást beszúrtam...megnézem mire jutok hétvégén.:)
Kacsa11
Rulez! Köszi a beszúrást. Ez a hétvége lehet a kulcs, én meg végzek a négy kis országocskámmal... Ha összejön-élvtarsak (by Kádár J.).
Sunshine after the rain.
Lemaradt az elejéről:
"Kedves Kacsa!"
Sunshine after the rain.
Kacsa,
menj a jó kurva anyádba az összes többi balfasszal együtt! Itthagyom ezt a kibaszott fórumot, és csináljatok, amit akartok. Most írtam utoljára. Csá.
Kacsa,
menj a jó kurva anyádba az összes többi balfasszal együtt! Itthagyom ezt a kibaszott fórumot, és csináljatok, amit akartok. Most írtam utoljára. Csá.
Kacsa,
hát ezt meg mi lelte?
Te Kacsa koma, mit tettél vele?
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Összeomlott...Imp ne add fel, mi veled vagyunk!!!
Kedves wasp,
utoljára tegnap reggel 9:15kor írtam neki, és akkor sem írtam le semmi olyat neki, amit már ne írtam volna le vagy negyvenszer ...úgyhogy nem tudom miért pont az én anyámat...:)))
Kacsa11
ordító egér
sekély e kéj...
Tényleg gyenge ha csak így képes reagálni. Hátha majd ismeretekben meggazdagodva nemileg felvértezve, több rovatba is érdemi jogi tanácsokkal tér majd vissza.
Még vár rá a "munkás" élet majd, ott megcombosodik jellemben (vagy végleg megtörik) ha kiszakítják a családi háttér eddigi biztos elméleti melegéből és szembesül a kor gyakorlati napi problémáival. Akkor már nem érik ilyen, tényleg abszolut piti fórumos inzultusok, hanem a való élet dolgaira kell figyelnie!
Ha meg jön egy nő../akkor majd "elmegy"..(...)/
Ó, shit. Csak nem a Chevron-doktrína volt szegényre ilyen hatással...
Sunshine after the rain.
hová írtál Impinek, Kacs'?
Sunshine after the rain.
...úgyhogy nem tudom miért pont az én anyámat…:)))...
Testületileg is kaptunk egy kemény jelzőt...
Sunshine after the rain.
Marcell, megint rosszalkodsz:-D.
Sunshine after the rain.
Jó lennél egy új Szomszédokba Bőhm bácsi unokájának:-D.
Sunshine after the rain.
Bár a Böhm bácsi kedves, okos, aranyos volt (eredetileg aki játszotta, az a színész az ELTE jogelőd Pázmány joghallgatója volt, így inkább Impys lehetne)de az őt játszó nem igazán az a típus akinek unokája szokott lenni..(...)
na, eltörött a mécses?
visszajön úgyis, nem is kérdés, max más névvel,de az meg kiderül hamar:)
Olyan mint a Jedi, visszatér legyengített változatban!
Jelképesen értettem, nem szószerint:-D.
Sunshine after the rain.
Nem tudtam, hogy jogász is volt. Kedves művelt embernek látszott. (Ú, ez most úgy hangzik, mintha a kettő nem férne össze. Ájronik kis pószt lett...).
Sunshine after the rain.
Bocsánat, nem miattatok borultam ki. Tudom, hogy nem lett volna szabad ilyet beírnom, de sajnos velem is előfordul, hogy valami nagyon elromlik, és mivel nem vagyok kiengyensúlyozott személyiség, hamar elveszítem a fejem. Sajnálom. Egyébként a fórumot tényleg itthagyom, nincs itt helyem, és sok időt elvesz. Bocs mindenkitől. Sziasztok.
Őszintén mondom, hogy vérzik a szívem.:-((( De mi attól még találkozhatunk:-D.
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02