Elküldöd mailben?:-D
Sunshine after the rain.
Elküldöd mailben?:-D
Sunshine after the rain.
Nem is kérdeztem, milyen volt a subi koncert?
Sunshine after the rain.
bajusz, ez ott te vagy a képen? Mindig tudtam, hogy lány vagy. :D
Impiboy:-DDD
Sunshine after the rain.
Leg, akkor kedd este 7? Egyébként inkább a szemközti Vaskapuba kellene menni, az szerintem olcsóbb.
Ki jön még? Menjünk oda, de én max. csak valami kávét iszom...
Sunshine after the rain.
mail ment
Igen, az L mint Leg. MOndtam neki, hogy egy L betűt kérek. Kérdezte, hogy miért. Elmondtam, hogy egy imerősömnek lesz. Mi a neve? Leg. Oké, akkor mutatja. Csak ami neki L volt, az nekem tükrös L. Na mire kitalálta, hogy hogy legyen, meg melyik kezével, már többen néztek, hogy mire készül, de csak sikerült:)
küldtem mailt, de visszapattant. Ez a mailcímem: legislator@freemail.hu
Sunshine after the rain.
Most látom, a Subinak 2009. decemberében új EP-je ("középlemeze") jelent meg a 10 éves fennállás alkalmából két új dallal, és a Kölyköd voltam feldolgozással. Ezt én márciusban megveszem.
Sunshine after the rain.
a kölyköd voltam az egy vicc
amúgy a koncert kb 1 órás volt, mert este 7 zenekar volt, így nem fulltime-ban játszottak. na az utolsó 4 számra értem a bulira, előtte egy koliban múlattuk az időt.
ez van, lesz még alkalom:)
Közben úgy tűnik, minden rendeződött:-D.
Sunshine after the rain.
Azért jó volt egyszer magyarul is hallani őket, bármennyire is tudok angolul, mégsem az anyanyelvem, és nem is lesz az soha.
Sunshine after the rain.
Impiboy, hallgasd meg Te is, van olyan jó, mint a lengyel halászének:-D.
Sunshine after the rain.
Én nem tudom mi van ma, de a (virtuális) ceruzámat sem tudom felemelni, annyira fáradtnak érzem magam, bár 10 órát aludtam, vagy túlaludtam volna magam? (Máskor meg keveset alszom-szóval, mindenhogy gáz.)
Sunshine after the rain.
1:46 bölcsészlány headbangel:-D.
Sunshine after the rain.
1:17 Könyvtár-informatika szakos bölcsészlány.
Sunshine after the rain.
Leg,
kaptam egy ilyen kör-e-mail-t, szóval a szemközti Vaskapuba megyünk, mert ezek elfoglalják pont holnap a Spartacus-t.
"Élet a Pázmány után, avagy polgármesterként Pázmányos Diplomával! A teaest vendége, Dr. Kocsis Máté VIII. kerületi Polgármester!
2010. február 16. 18:00
Spartacus Étterem"
Jó, feljegyzem, hogy Vaskapu. Hányan leszünk?
Sunshine after the rain.
Szerintem 2-en. Marcival nem tudom, mi van. Te se? Kácsa nem akar jönni? :D Már kíváncsi lennék rá. :D
Marci jól eltűnt:-D.
Sunshine after the rain.
Kedves impossible,
Kacsa ma is, holnap is és holnapután is a Kaledóniában lesz...ha nem ott lesz, akkor focizik.
szóval ezt most inkább kihagyom.:)
Kedves Legislator,
rákérdeztem: még kb. 3 üveg van a Tokaji Arran-ból...remélem a legközelebbi találkozóig kitart.:)
de figyelmeztetlek: életveszélyes az az ital:)))
Kacsa11
szerintetek egy fórum-focit összehozni eleve halálraítélt ötlet?
Kedves Kacs!
Ha életveszélyes, akkor annál jobban szeretném megkóstolni:-D.
Kedves Bajussz!
Az évek során szétrúgott bokáim miatt részemről biztos:-D.
Sunshine after the rain.
Kedves Kacs!
Volt hozzá szerencséd nagyobb mennyiségben? (Ti. a Tokaji Arranhoz?)
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02