Mindkét hozzászólásom elszállt:S.
Sunshine after the rain.
Mindkét hozzászólásom elszállt:S.
Sunshine after the rain.
Nem, csak lassan jelenik meg...
Sunshine after the rain.
"Kacsa ma is, holnap is és holnapután is a Kaledóniában lesz…"
Ez jó dolog. Lassan előre köszönnek ott Neked. (Bár valaha az volt a normális...)
Sunshine after the rain.
Kedves Imp!
Kezd úgy tűnni, hogy rengeteg munkám lesz, nem hiszem, hogy tudok menni, mert be kéne fejeznem. Viszont ha 18 óra körül feljössz, kárpótlásul iszunk szivarpárlatot. (Ez egy évekig gesztenyefa hordóban érlelt törkölypálinka, caribi rum, és többéves borpárlat elegye.) De menni most nem tudok, talán március elején...
Sunshine after the rain.
A Pannonhalmi Pálinkárium honlapján olvashatsz róla.
Sunshine after the rain.
Leg,
18h körül az mit jelent konkrétabban? 18h előtt is jó?
Jó, de mondjuk 17:30 után legyen (vagy pont akkor):-D. Gépközelben vagy holnap?
Sunshine after the rain.
Na, legyen úgy, ha neked is megfelel, hogy mégiscsak 18h körül, pontosabban kicsivel utána, inkább 19h felé tolódva. Így több időm lesz, mint ha 18h előtt mennék. Nem tudom, mennyire leszek gépközelben, ide majd még felnézek, szóval írhatod ide a választ. Remélem, jó lesz, most már szadizmus lenne visszavonnod, hogy megemlítetted az ivást. :D
Minél többször olvasom el, miknek az elegye, annál kíváncsibb vagyok rá. :D (Amúgy nemis szárnyallok.)
Nem vonom vissza, mivel megígértem:-D.
Sunshine after the rain.
Imp, mit csinálsz ilyen korán ébren?
bajusz, nem tudok aludni, eléggé gáz mostanában minden
Leg,
na, akkor megyek este 6-7 körül, megcsörgetlek ha ott vagyok a kapuban ok?
O.K., gyere csak.
Sunshine after the rain.
imp, hánykor találkozunk, vedd fel a telefont
imp,
imént hívtalak sokszor
(kb. hatszor) - eredménytelenül
most haza kell mennem, beteg vagyok
nem tudok, hatig, hétig várni
azt hittem fix a mára megbeszélt találkozó
*
holnap találkozzunk
18:30-kor
ugyanott!!!!!!!!!!
Imp, nem tudsz előbb jönni, unatkozom:-D
Sunshine after the rain.
elírtam az időpontot, grrr.
tehát holnap
február 17-én szerdán
17 órakor
Leg,
megírnád annak a szivarnak a nevét? Kár volt kidobni a dobozát, nem jegyeztem meg. :D Majd vigyázok, hogy rá ne szokjak, de majd ha tehetem, be akarok szerezni ebből. :D
NA!
A doboz képe előttem van... Kicsit gondolkodom, O.K.? (Pedig ez nem volt egy túl jó márka, kb. 550 ft a 6 db).
Sunshine after the rain.
A másik topikban megírtam.
Sunshine after the rain.
Köszi! Nem baj az, hogy olcsó, attól még lehet jó. Jó volt. :) Meg a pia se volt rossz. :D Van még belülle? :D Majd legközelebb viszek én is valamit.
Van, de pénteken leküldjük egy igazgató úrral:-D.
Sunshine after the rain.
Na akkor az igazgató úr rendesen be fog bszni. :D (Több, mint 2x annyi van benne, mint amennyit megittunk. :P )
a közvetlen végrehajtás? topic-ba feltettem egy jogi jellegű kérdést...
bemásolom ide, mert szerintem érdekes...hátha titeket is érdekel:)
van-e lehetőség közvetlen végrehajtásra az alábbi esetben:
hitelszerződések (2 darab) német jog alatt, angol nyelven, de nincsenek közjegyzői okiratba foglalva.
zálogszerződés (nem ingatlan) magyar jog alatt, angol nyelven. két különböző zálogtárgyhoz két különböző tulajdonos van, csak a zálogjogosult ugyanaz.
adósok és a zálogkötelezettek nem azonosak. a hitelezők közül csak az egyik a zálogjogosult.
csavar a sztoriban, hogy egy 4. szerződésben (német jog, angol nyelv, nem közjegyőzi okirat) az adósok tartozáselismerő nyilatkozatot tettek zálogjogosult felé mindkét hitelszerződés alapján fennálló tartozásaik tekintetében; csupán utalva a hitelszerződés vonatkozó szakaszaira…
a zálogszerződés mellékleteit képezik a hitelszerződések és a 4. szerződés, és így lett az egész miskulancia magyar közjegyzői okiratba foglalva.
a zálogszerződés akként elégíti ki a vht. 21 szakaszába foglalt követelményeket, hogy a mellékleteit képező szerződések megfelelő rendelkezéseire utal.
ellátja-e a magyar bíróság végrehajtási záradékkal a zálogszerződést?
Kacsa11

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02