szerintem aki a Deloitte-nál 4-5 évet eltölt,
annak meg van alapozva a jövője
de ha mondjuk a Gyomaendrődi Körzeti Földhivatalnál, vagy a Nagy és Társai Ügyvédi Irodánál tölti ezt, akkor nem annyira...
szerintem aki a Deloitte-nál 4-5 évet eltölt,
annak meg van alapozva a jövője
de ha mondjuk a Gyomaendrődi Körzeti Földhivatalnál, vagy a Nagy és Társai Ügyvédi Irodánál tölti ezt, akkor nem annyira...
"a Deloitte amúgy menő"
ja, annyira menő, hogy ha 1 év tapasztalatom lett volna a 2 hónap helyett, felvettek volna lol
ilyesféle ismereteket egyáltalán nem oktatnak a jogi karok
Kedves hunfrakk,
nem árt, ha nem tök hülye hozzá...:)
Kedves Sherlock,
az egy miskáért mindenképp megéri:)
Kacsa11
de ért egy jogász / joghallgató a könyvvizsgálathoz, számvitelhez, adórendszerhez értékelhető szinten?
a Deloitte amúgy menő
én nem ilyenekre szánnám az időm
tudom, engem senki sem kérdezett :D
Kedves Kacsa,
a későbbiekben ez jelenthet pluszt - ha úgy alakul -, vagy csak "parasztvakítás"(^^) amit alul írnak?
http://careers.deloitte.com/…custom2.aspx
Bár szerintem mindenféleképpen megnézem.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteűk egy szbóan, az etegyeln ftonos dloog, hogy az eslő és az ultosó bteűk a hölyeükn lneegyek. A tböbi bteű lheet tljees össze-vabisszásagn, mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög. Eennk oka, hogy nem ovalusnk el mniedn eyegs bteűt, cask a szót eszgébéen.
Helyesírás teszt:
http://www.szerkeszt.hu/teszt.php
Kíváncsi vagyok, kinek hogy sikerül, 20 perc alatt megvan. Nekem 68 lett, de kb 5-öt benéztem.
Csip,
szerintem félreértettél valamit.
Akkor írom másképp:
Kacsának tartozom,
Ser kéri tőlem az infót egy sörért cserébe,
Én meg azt mondom, hogy adom az infót Ser-nek, ha Ser a sört (annak árát) Kacsának adja, helyettem.
Tehát Ser-től a teljesítést kacsa követelhetné a továbbiakban, csak ennyi lenne a különbség. :D
"... megosztottál velem..."
most már tényleg hétvége van.
Csipke
Sziasztok!
Tudom, hogy rendes arc, sőt, pont valamelyik nap emlegettem, hogy mikor először voltam JF találkozón, akkor konkrétan hárman voltunk: Leg, Kacsa meg én. :)
Imp.,
Tényleg nem ment ez neked... maradjunk annyiban, hogy ha én lennék Kacsa, akkor nekem nem érné meg, hogy a tartozásodat (ez a két sör ára) "megfizeted" egy olyan információ átadásával, amit már egyébként is megosztottál vele... stimt? :))
No, jó hétvégét nektek!
Csipke
Kácsa tényleg rendes arc, ezt magam is csak tanúsítani tudom.
Sunshine after the rain.
Szia Csip!
Huha, ez kemény lesz. :D
Most még annyira sem vagyok józan, mint múltkor, mert épp eperpálinkáztunk...
de azért válaszolok. :D
Szóval a kérdésed, hogy hol éri meg ez kácsának. Kácsának tartozom már 2 sör árával (összesen 1800Ft), mivel a múltkor nem bírtam kifizetni, és ő kifizette helyettem. Itt is megjegyzem, hogy kácsa nagyon rendes arc, így fórumon szerintem fene se gondolná róla (bár én korábban is így gondoltam). :)
Ez a válasz kilégített? :D
Szia Imp!
Áruld el nekem, hogy mit is akartál ezzel a mondattal?
Sherlock megvenné egy sörért az infót. Majd a sörödet tudnád max. engedményezni Kacsára. A sör ára az infó, amit meg díjmentesen megosztottál Kacsával (asszem)... szóval hol is éri meg ez a biznic Kacsának? :)
Csak kijózanodtál már... :)
Csipke
Szia Ser!
"Nekem megérne egy sört, hogy lássam azt az emailt, decemberben behajthatnád :D"
Azon gondolkozom, hogyan lehetne ezt szakszerűen megoldani. Mondjuk egy csereszerződés, amelyben kácsára engedményezem a söröm árát, vagy hogyan? Na majd holnap józanul. :D
Kedves Leg,
azt megköszönném, az első 3 zh-t még megírtam a jogtöri tanulmányokból, de lassan az már nem lesz elég :D
Kacsa: a 'birkózó szar' olyan, amit úgy lehet visszalapátolni a lóba, hogy még csak fel se nyerítsen? (Viszont aki nem lapátolja, hanem fogyasztja, birkózó tulajdonságokkal rendelkezőnek érzi magát, esetleg izomszagot áraszt magából (hexalolz).
Sunshine after the rain.
Impi: gyógyulást kívánok; Leg továbbította a mailt, sőt, neked is ment másolat, némi ájronik szöveggel.
Ser: Imp nekem adta a példányát, mert én nem PPKE-s voltam, viszont mindig jó, ha van egy ilyen könyv otthon, szóval majd cserélünk telszámot és megkapod kölcsönbe.
Kacs: Te sem kaptad meg az Impiboy által írt mailt?
Sunshine after the rain.
Kedves Impossible,
nincs meg véletlen Lábady Tamás: Polgár általános rész könyve? Nem lehet kapni a városban, a nyomda meg összevissza beszél, hogy mikor lesz.
Nekem megérne egy sört, hogy lássam azt az emailt, decemberben behajthatnád :D
ja egyébként ha minden igaz, kaptál mailt, Leg.-et megkértem, hogy továbbítsa
hát tudom, hogy nem egy nagy történet, megint hoztam a formám az interjún
az micsoda?:DDD
nocsak, nocsak...birkózó szart ettél?:)))
Kacsa11
és aki belémköt annak letépem a fejét a következő talin, úgyhogy tessék szeretni :D

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02