Off - topic

Impossible # 2010.09.25. 21:36

de most már senk ise kössön belém mert rohadt fárad tvagyok és még beteg is

Impossible # 2010.09.25. 21:35

távol levők közt létrejött sz.

Sherlock # 2010.09.25. 20:17

nem csak ha netről veszed?

bajussz # 2010.09.25. 20:14

helo mindenki!

ugye jól tudom, hogyha valamilyen termékre vagy szolgáltatásra szerződést kötsz (megveszed), attól 8 napon belül írásban elállhatsz?

Legislator # 2010.09.24. 19:51

Válaszoltam, köszi.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2010.09.24. 19:37

Kedves Ser,

Nézem.

Sunshine after the rain.

Sherlock # 2010.09.24. 19:00

Kedves Legislator,

küldtem egy mailt.

Kacsa1111 # 2010.09.23. 11:19

Kedves Csipke,

sosem állítottam az ellenkezőjét...:)))

a pohár bor beválik...az üveg meg még jobban.:)

Kacsa11

Csipke # 2010.09.23. 08:48

Kedves Kacsa!

:)) Mondom, hogy nem vagy egy társas lény... :)))

egyébként azért kérdezem, mert érdekel a válasz…a VÁLASZ.

Nem, mintha nem érteném, de csak ott a kisördög, hogy most polemizálhatnánk arról, hogy kinek, mi a válasz... de nem teszem... :)))

No, de mindegy is. Én nem szoktam megvárni a kérdést, hanem előre szólok, ha mégsem, az Zuram kérdez, én meg válaszolok. Aztán iszunk egy pohár jó bort a nagy ijedtségre, és minden el van intézve... :))) De hát én egy speciális fajtája vagyok a nőknek - szerintem. :)

Csipke

cat981 # 2010.09.23. 08:13

csak mert azt mondja a riport végén Drábiknak hogy kolléga, jogász-újságíró kolléga...
egyébként szokatlanul udvariasan bántak itt Drábikkal "relatíve", nem iskerült lejáratni, bár az a riport előtti felvezetés hagy némi kívánnivalót...
Meg az is igen meglepő hogy a fősordású médiába (TV2) volt bárotsága valakinek meghívnia Drábikot és még le is adni a riportot. Szeritnem kétlábbal rúgták ki utána a főszerkesztőt...

Kacsa1111 # 2010.09.23. 07:36

Kedves Csipke,

nem kérdezem, ha nem úgy járkál fel-alá, mint az élő lelkiismeret...két napig.:)))

egyébként azért kérdezem, mert érdekel a válasz...a VÁLASZ.

Kacsa11

Csipke # 2010.09.23. 06:56

Jó reggelt!

tudom, hogy van valami, de onnantól kezdve, hogy azt mondja „semmi“, joggal szarom le!:)))

Kacsa, nem vagy egy társas lény. És hol marad az egymás iránti felelősségvállalás? Egyébként meg nem szarod le joggal... másképp: ha nem érdekel a válasz, akkor ne kérdezz. :) Ha meg mégis, akkor gondolom azt is, ha nincs vacsora, meg szex... :)))

Havas meg nem autószerelő eredetileg? Vagy valami hasonló hétköznapi foglalkozása van?

Csipke

Berényi Miki # 2010.09.23. 05:14

"a „semmi“ a legjobb válasz: így nyugodtan csinálhatok mindent úgy tovább, mintha semmi sem lenne…:)
másképp: tudom, hogy van valami, de onnantól kezdve, hogy azt mondja „semmi“, joggal szarom le!:)))"

Megteheted... de csak egyszer... :)

Legislator # 2010.09.22. 22:28

Mostjövök rá, hogy nem közgázt, hanem filozófiát végzett. "That is the rub."

Sunshine after the rain.

Legislator # 2010.09.22. 21:25

Drábik jogvégzett is, meg állítólag az Anri is, de rossz nyelvek szerint csak abszolutóriuma van.

Sunshine after the rain.

cat981 # 2010.09.22. 20:01

A Havas Henrik az jogász? Finoman szólva nem látszik meg rajta....

orangeman # 2010.09.22. 18:49

egy fiú akart vele találkozni
ez te voltál?

For God and Ulster

Sherlock # 2010.09.22. 18:14

Kedves Kacsa,

írtam egy másik topicban, de gondolom nem nézed, úgyhogy belinkelem(légy szíves válaszolj is valamilyen formában, ne csak KBS-t oszd ki - ha kiosztod) :)

http://www.jogiforum.hu/forum/20/24384#…

Köszi

Immaculata (törölt felhasználó) # 2010.09.22. 18:09

:)))
.. hát, lehet, hogy jogod, csak aztán kötelességednek ne érezd!

Kacsa1111 # 2010.09.22. 14:13

Kedves Csipke,

tök unalmas és száraz lenne az élet

ámde mily nyugalmas!:)

Kedves Impossible,

a "semmi" a legjobb válasz: így nyugodtan csinálhatok mindent úgy tovább, mintha semmi sem lenne...:)
másképp: tudom, hogy van valami, de onnantól kezdve, hogy azt mondja "semmi", joggal szarom le!:)))

Kacsa11

Impossible # 2010.09.22. 14:01

Szia Csip! :)

Igen, igen, a nők beszélve gondolkodnak.
Egyébként ez tetszik, hogy azt mondod a férjednek, amit írtál, és nem azt, hogy "semmi". :D

Csipke # 2010.09.22. 13:52

Bár nekem tetszenek a hölgyek kis szertartásai, játszmái velünk, férfiakkal:-D.

Éééés... itt van a kutya elásva... ha nincs színház, nincs játék...

Amúgy, sziasztok!

Most olvastam vissza, milyen jó véleménnyel vagytok Imp.-ről... :) remélem a következő jf talira eljutok, és akkor én is alkothatok véleményt...

Kacsa,

A dolgok nem ilyen feketék-fehérek, hogy egy nő mondja meg a frankót és punktum... tök unalmas és száraz lenne az élet, ha így lenne.

Imp.,

ha egy nőnek baja van - mondjuk fáj valamije - azt megmondja... de a lélekben játszódó folyamatokat márcsak azért sem mondják meg sokszor, mert maguk sem tudják még megfogalmazni (én ilyenkor mondom a Zuramnak, hogy nyűgös vagyok, majd ha rájöttem, miért, elmondom - nála tökre beválik).

Csipke

Impossible # 2010.09.22. 13:47

"inkább a nők tanulják már meg egy életre, hogy ha valami bajuk van, akkor a célozgatások nem működnek, az utalgatások nem működnek, az egyértelmű jelzések sem működnek"

ez kész hexalolz :DDDDDDD

egy lány ismerősöm mesélte, hogy egy fiú akart vele találkozni

a lány hajtogatta neki 3 héten keresztül, hogy találkozni fognak

mindezek után a lány úgy mesélte, hogy "az a hülye nem jött rá, hogy nem akarok vele találkozni"

végül megmondta neki, hogy nem akar.

És még számos hasonló történetet lehet taláni, úgyhogy szerintem a nőknek tényleg érdemes odafigyelniük arra, hogy egyenesen mondják meg, mi a bajuk, ÉS a férfiaknak meg arra kell odafigyelniük, hogy a nők alapvetően nem úgy működnek, hogy megmondják. Különbözőek vagyunk, és ezt tessék tiszteletben tartani! :P

Rexor # 2010.09.22. 13:32

Ildi, ha Immaculata azt mondja padlón vagy, akkor padlón vagy. Nincs appeláta :)

Leg: teljesen igazad van, a nők "játékai" színesebbé teszik az életet.

Legislator # 2010.09.22. 11:52

De csak egy határig:-D.

Sunshine after the rain.