de most már senk ise kössön belém mert rohadt fárad tvagyok és még beteg is
Off - topic
távol levők közt létrejött sz.
nem csak ha netről veszed?
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
helo mindenki!
ugye jól tudom, hogyha valamilyen termékre vagy szolgáltatásra szerződést kötsz (megveszed), attól 8 napon belül írásban elállhatsz?
Válaszoltam, köszi.
Sunshine after the rain.
Kedves Ser,
Nézem.
Sunshine after the rain.
Kedves Legislator,
küldtem egy mailt.
Kedves Csipke,
sosem állítottam az ellenkezőjét...:)))
a pohár bor beválik...az üveg meg még jobban.:)
Kacsa11
Kedves Kacsa!
:)) Mondom, hogy nem vagy egy társas lény... :)))
„egyébként azért kérdezem, mert érdekel a válasz…a VÁLASZ.”
Nem, mintha nem érteném, de csak ott a kisördög, hogy most polemizálhatnánk arról, hogy kinek, mi a válasz... de nem teszem... :)))
No, de mindegy is. Én nem szoktam megvárni a kérdést, hanem előre szólok, ha mégsem, az Zuram kérdez, én meg válaszolok. Aztán iszunk egy pohár jó bort a nagy ijedtségre, és minden el van intézve... :))) De hát én egy speciális fajtája vagyok a nőknek - szerintem. :)
Csipke
csak mert azt mondja a riport végén Drábiknak hogy kolléga, jogász-újságíró kolléga...
egyébként szokatlanul udvariasan bántak itt Drábikkal "relatíve", nem iskerült lejáratni, bár az a riport előtti felvezetés hagy némi kívánnivalót...
Meg az is igen meglepő hogy a fősordású médiába (TV2) volt bárotsága valakinek meghívnia Drábikot és még le is adni a riportot. Szeritnem kétlábbal rúgták ki utána a főszerkesztőt...
Kedves Csipke,
nem kérdezem, ha nem úgy járkál fel-alá, mint az élő lelkiismeret...két napig.:)))
egyébként azért kérdezem, mert érdekel a válasz...a VÁLASZ.
Kacsa11
Jó reggelt!
„ tudom, hogy van valami, de onnantól kezdve, hogy azt mondja „semmi“, joggal szarom le!:)))”
Kacsa, nem vagy egy társas lény. És hol marad az egymás iránti felelősségvállalás? Egyébként meg nem szarod le joggal... másképp: ha nem érdekel a válasz, akkor ne kérdezz. :) Ha meg mégis, akkor gondolom azt is, ha nincs vacsora, meg szex... :)))
Havas meg nem autószerelő eredetileg? Vagy valami hasonló hétköznapi foglalkozása van?
Csipke
"a „semmi“ a legjobb válasz: így nyugodtan csinálhatok mindent úgy tovább, mintha semmi sem lenne…:)
másképp: tudom, hogy van valami, de onnantól kezdve, hogy azt mondja „semmi“, joggal szarom le!:)))"
Megteheted... de csak egyszer... :)
Mostjövök rá, hogy nem közgázt, hanem filozófiát végzett. "That is the rub."
Sunshine after the rain.
Drábik jogvégzett is, meg állítólag az Anri is, de rossz nyelvek szerint csak abszolutóriuma van.
Sunshine after the rain.
A Havas Henrik az jogász? Finoman szólva nem látszik meg rajta....
„egy fiú akart vele találkozni”
ez te voltál?
For God and Ulster
Kedves Kacsa,
írtam egy másik topicban, de gondolom nem nézed, úgyhogy belinkelem(légy szíves válaszolj is valamilyen formában, ne csak KBS-t oszd ki - ha kiosztod) :)
http://www.jogiforum.hu/forum/20/24384#…
Köszi
:)))
.. hát, lehet, hogy jogod, csak aztán kötelességednek ne érezd!
Kedves Csipke,
„tök unalmas és száraz lenne az élet”
ámde mily nyugalmas!:)
Kedves Impossible,
a "semmi" a legjobb válasz: így nyugodtan csinálhatok mindent úgy tovább, mintha semmi sem lenne...:)
másképp: tudom, hogy van valami, de onnantól kezdve, hogy azt mondja "semmi", joggal szarom le!:)))
Kacsa11
Szia Csip! :)
Igen, igen, a nők beszélve gondolkodnak.
Egyébként ez tetszik, hogy azt mondod a férjednek, amit írtál, és nem azt, hogy "semmi". :D
„Bár nekem tetszenek a hölgyek kis szertartásai, játszmái velünk, férfiakkal:-D.”
Éééés... itt van a kutya elásva... ha nincs színház, nincs játék...
Amúgy, sziasztok!
Most olvastam vissza, milyen jó véleménnyel vagytok Imp.-ről... :) remélem a következő jf talira eljutok, és akkor én is alkothatok véleményt...
Kacsa,
A dolgok nem ilyen feketék-fehérek, hogy egy nő mondja meg a frankót és punktum... tök unalmas és száraz lenne az élet, ha így lenne.
Imp.,
ha egy nőnek baja van - mondjuk fáj valamije - azt megmondja... de a lélekben játszódó folyamatokat márcsak azért sem mondják meg sokszor, mert maguk sem tudják még megfogalmazni (én ilyenkor mondom a Zuramnak, hogy nyűgös vagyok, majd ha rájöttem, miért, elmondom - nála tökre beválik).
Csipke
"inkább a nők tanulják már meg egy életre, hogy ha valami bajuk van, akkor a célozgatások nem működnek, az utalgatások nem működnek, az egyértelmű jelzések sem működnek"
ez kész hexalolz :DDDDDDD
egy lány ismerősöm mesélte, hogy egy fiú akart vele találkozni
a lány hajtogatta neki 3 héten keresztül, hogy találkozni fognak
mindezek után a lány úgy mesélte, hogy "az a hülye nem jött rá, hogy nem akarok vele találkozni"
végül megmondta neki, hogy nem akar.
És még számos hasonló történetet lehet taláni, úgyhogy szerintem a nőknek tényleg érdemes odafigyelniük arra, hogy egyenesen mondják meg, mi a bajuk, ÉS a férfiaknak meg arra kell odafigyelniük, hogy a nők alapvetően nem úgy működnek, hogy megmondják. Különbözőek vagyunk, és ezt tessék tiszteletben tartani! :P
Ildi, ha Immaculata azt mondja padlón vagy, akkor padlón vagy. Nincs appeláta :)
Leg: teljesen igazad van, a nők "játékai" színesebbé teszik az életet.
De csak egy határig:-D.
Sunshine after the rain.

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02