Off - topic

Legislator # 2010.09.22. 11:47

Kacsnak igaza van. Bár nekem tetszenek a hölgyek kis szertartásai, játszmái velünk, férfiakkal:-D.

Sunshine after the rain.

Kacsa1111 # 2010.09.22. 10:54

Kedves Immaculata,

miért kéne a sorok között olvasnunk?
inkább a nők tanulják már meg egy életre, hogy ha valami bajuk van, akkor a célozgatások nem működnek, az utalgatások nem működnek, az egyértelmű jelzések sem működnek...CSAK MONDJAD!:)))

Kacsa11

Ildikóka82 # 2010.09.22. 09:50

Amugy dobtam nektek csontokat, lehet rajta legalabb nyammogni, have fun!
:-)

Iwikó

Ildikóka82 # 2010.09.22. 09:44

Ildi(ko) nincs a padlon, abszolut, mar megvan az emberem arra, hogy megcafolja a jelzoimet, nem keresem erre itt az embereket... de azert nice try! ;)

Iwikó

Immaculata (törölt felhasználó) # 2010.09.22. 06:55

Fejet csóvál.:)

Egy férfi sem képes a sorok között olvasni.

Ildikó a padlón van.
Nem azért mond annyi jelzőt magáról, mert az úgy is van, hanem azt várja, hogy valakiiiiiii ezt megcáfolja.

Balga férfiak nem értenek a női lelkekhez!

Impossible # 2010.09.21. 22:40

Kedves András,

köszönöm, jól esett olvasni az elismerő soraidat. :) A fórumos ellentétek szerintem nagyrészt abból származtak, hogy nem ismertelek Titeket élőben, de persze ettől még az is igaz, hogy írásban is igyekeznem kell emészthetőbben előadnom magam. Talán mentségemre szólhat, hogy ha jól vettem észre, írásban szinte mindenki könnyebben enged meg magának többet a kelleténél. Pl. kácsa még mindig beszólogat, igaz, már jelentősen finomított rajta ő is a korábbiakhoz képest. :D És különösen azután, hogy meghívott egy 16 éves Lagavulin-ra a legelső találkozó alkalmával, többet is elnézek neki, mint egyébként. :D Úgyhogy én is úgy látom, elég jól sikerül mindenkivel kijönnöm, örülök neki.

Legislator # 2010.09.21. 21:56

Take the Bizkit!

Sunshine after the rain.

Legislator # 2010.09.21. 21:39

Egyébként hello mindenkinek.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2010.09.21. 21:37

Bajusz,

A nagybetűs-kisbetűs Iimpet, rögtön Limpnek olvastam én, az egykori limper:-D.

Ildi,

Egyszer voltál fórumtalin szvsz.:-D.

Sunshine after the rain.

Grád András # 2010.09.21. 20:45

Öreg rókaként, fórumosként, botcsinálta pszichológusként valamint büntetőjogi felelősségem tudatában egyaránt tanúsíthatom, hogy Imp. kifejezetten jó irányba fejlődik, és a fórumos talikon a legcsekélyebb probléma sem volt vele, még a korábban általa elég sokat cseszegetett Kaccsal is a legnagyobb békességben voltak. Szerintem is jót tesz a 'face to face' helyzet, én pl. kifejezetten megkedveltem Impet. pedig hát - mondanám stílszerűen: Isten látja lelkemet - volt vele bajom valaha nekem is jócskán. Kifejezetten örülök, hogy ilyen jó irányba fejlődik. Nehezen bírnám elképzelni, hogy Ildit bárki kinézné közülünk, de majd ő eldönti, és ha jónak látja, eljön közénk. Én örülnék neki... Na jó éjt, fiúk, lányok!

dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu

Impossible # 2010.09.21. 15:39

Ildi,

én is különc vagyok. :) Sőt, nálam különcebbet szerintem nem is/nemis lehet találni itt a fórumon. :D Mondjuk én fejlesztem magam ebben az irányban is, járok pszichodráma csoportba, és olvasok mentálhigiénével foglalkozó könyveket, ezen kívül több kisebb cosportnak is tagja vagyok, olyan is van, amit én alapítottam. Ezekre szükség van ahhoz, hogy csak annyira legyek különc, amennyire az a többi ember segítségére van, persze nem cél a tökéletesség, inkább csak az együttműködés képessége.

Ildikóka82 # 2010.09.21. 10:46

Sherlock,

nem baj, sot, en az Ildit prefaralom az Ildiko helyett... :)

Imp,

igen csatlakozom Sher-hez, ne firtassuk..;)
na jo a viccet felreteve, egyszer voltam, csak annyi, hogy kulonc vagyok, nem illek be a tarsasagba, nem veluk van a baj, hanem velem (mint altalaban :)

Iwikó

bajussz # 2010.09.21. 08:33

na mik? meselj bitte

bolondmelós # 2010.09.21. 06:50

Jó nektek...itt nőztök/fiúztok.
:))))))))))

Én meg csak felhúzom magamat, hogy mik történnek egyesekkel.

bajussz # 2010.09.21. 05:56

Iiimp, a nokkel nem igy kell banni ;)

Impossible # 2010.09.20. 19:49

Köszi a figyelmeztetést, de vállalom a felelősséget. :D

Sherlock # 2010.09.20. 19:24

Kedves Impossible,

szerintem hagyd "Kedves Ildit"-bár nem ismerjük egymást, de gondolom nem haragszik meg, hogy csak így "leildizem"(ha igen, akkor szóljon ;))-, egy általad jól ismert ember szavait idézném:

már rengeteget szívtam amiatt, hogy a nőket siettetni próbáltam

:)

Impossible # 2010.09.20. 18:20

Hát sajnálom. Azért kíváncsi lennék, mi a bajod a társasággal. Élőben voltál már ilyen JF-talin? Élőben azért más, ott még senki sem szólt be (kácsát leszámítva természetesen :D ), de én legalábbis nem azzal akarok foglalkozni, ami nem tetszik, hanem ami tetszik, pl. mindenkinek van jó oldala, és látom, hogy jó fejek, meg ha én sem vagyok tökéletes, miért pattogjak... persze néha pattogok. :D

Ildikóka82 # 2010.09.20. 18:04

Vén & lusta vagyok már ahhoz, hogy a komfort zónámból kilépjek..
:)

Iwikó

Impossible # 2010.09.20. 13:36

Szia Ildi! :)

Én is sokáig úgy gondoltam, hogy nem illek, és nemis mentem, aztán amikor elmentem, rájöttem, hogy jó arcok vannak. :D Ha én illek közéjük, akkor bárki. Mondjuk senki sem mondta, hogy illek, én érzem így. Mindjárt megkérdezzük őket, hogy eltaláltam-e. :DDD

Ildikóka82 # 2010.09.20. 08:12

Szia Imp,

kedves vagy, hogy erdeklodsz, koszi szepen megvagyok, dolgozom es elvezem is, amit csinalok, talan eletemben eloszor...
A talalkozo...hmmm nem tudom, nem szeretnem ezt itt kifejteni, de szerintem nem illek a kozossegbe, ezert hagytam ki az eddigi talalkozokat is.

Iwikó

Impossible # 2010.09.19. 20:05

Köszi a tippet, de már rengeteget szívtam amiatt, hogy a nőket siettetni próbáltam. :DDD

Grád András # 2010.09.19. 20:02

Szia Imp/Zoli!

Bocs, azért kérdeztem rá, mert e-mailben nem jelezted, mi történt, gondoltam, hátha csak lemaradtam valamiről. De ha jól értem még nincs döntés. Talán még fel is hívhatnád a hölgyet, hogy mi újság, hátha ezt az elkötelezettség és komoly szándék jelének venné, hiszen lassan két hete voltál ott. Na jó éjt, várom a fejleményeket! :-)

dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu

Impossible # 2010.09.19. 19:20

Szia András!

Majd visszajeleznek. A német nem ment valami jól, mert baromi fáradt voltam, Fehérvárig álltam a vonaton, meg alig aludtam. Nem akartam fórumon megvitatni a dolgokat, de ha már úgyis kiírtad... meg úgyis mindegy, megint nem én leszek a befutó. Egyébként egészen jól értettem, mit mond a német, akinek az volt a mániája, hogy "fragen Sie weiter!", fragenoltam legalább 3x, aztán még mindig nem hagyta abba: "fragen Sie weiter!"... kedvem lett volna azt megkérdezni, hogy meddig kérdezzek, estig??? Mindegy. Legalább fürödtem egyet a Balatonban. Gondolom, amiatt is hülyének néztek, hogy fürdöm ilyenkor. A német nagyon keveselte a fizetésemet, szóval biztos nem magyar volt, bár eléggé magyarosan beszélt németül. :D

Grád András # 2010.09.19. 17:52

Szia Imp, alias Zoli!

Na mi van a balatonborzasztói ügyvédjelöltséggel? Nem volt időm jó egy hete feljönni, lemaradtam valamiről? Üdv:

András