Off - topic

Impossible # 2010.09.12. 21:45

Az a helyzet, hogy ami az egyik embert zavarja, a másikat nem biztos, és még ha buta is, lehet sok szerethető tulajdonsága; ezeket a dolgokat nem lehet objektíven megítélni, szubjektíven meg nem érdemes kívülállóként, mert úgy teljesen másképpen fest.

Sherlock # 2010.09.12. 21:02

Így elnézve már elítélendő a dolog, ez a csaj buta - engem zavarna-, annyira viszont nem néz ki jól, hogy ilyen mértékben kompenzálja.

Sherlock # 2010.09.12. 20:56

Most megy egyébként a tévében, csekkolom amíg nem kezdenek Nadalék.

Sherlock # 2010.09.12. 20:35

Impi,

a történet azon részével senkinek nem volt baja.

Impossible # 2010.09.12. 20:30

Mi a bajotok azzal, hogy tetszik neki az a nő? Ez nem elítélendő dolog, meg tudom érteni.

Legislator # 2010.09.12. 18:49

Jó, tudjuk, hogy megy ez.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2010.09.12. 18:29

Szerintem szeret középpontban lenni a srác:-D.

Sunshine after the rain.

Berényi Miki # 2010.09.12. 18:25

Ser' írta hogy nem is ismeri a fickót... szóval én bízok benne, hogy ezzel az összes Pázmányos így van, és a gyerek valójában egy fizetett statiszta, akiről azt találták ki, hogy joghallgató... nem lehet igaz, hogy ilyen legalja emberek lesznek "kollégák"! :(

Sherlock # 2010.09.12. 17:41

Leg,

azt csak úgy mondják. Én is "református vagyok". De tavaly legalább 3szor láttam egy srácot kipában.

Legislator # 2010.09.12. 17:38

Attól, hogy valaki katolikus egyetemre jár, még nem biztos, hogy katolikus.

Sunshine after the rain.

Sherlock # 2010.09.12. 17:31

Kedves Egyjogász,

gondoltam rá, hogy hozzáteszem nem rólam van szó, aztán lemaradt -nem is ismerem az embert egyébként. :)

A fiatalember pedig katolikus joghallgató létére engedett a sötét erő delejes csábításának -úgymond. Lehet még viszontlátjuk talárban, szárazbélyegzővel a kezében, amint a televízióban nyilatkozik valami celebdologról. :D

Egyjogász # 2010.09.12. 17:31

Jaaa, most mondja a feleségem, hogy celeblányok segédmunkásokkal nem állnak szóba....megint én voltam a hülye...:)

Persze egy csóró joghallgató mennyivel jobb? Nem tudom, joghallgató csávó tudja-e, hogy celeblányoknak min. AUDI Cabrió dukál ajándékként..:))

Egyjogász # 2010.09.12. 17:22

Sherlock, pedig már azt hittem azért linkelted be a Szabó Zsófis cikket, hogy büszkélkedj:)))

Csak azt nem értem, hogy egy ilyen cikkben miért kell cca. 8-szor leírni, hogy a Zsófikára gyúró koma JOGHALLGATÓ? Ha segédmunkás lenne azt is kiírnák?

Na meg azt is fontos közhírré tenni, hogy a KATOLIKUS egyetem hallgatója...

Szóval az egyszerű honplogár ebből megértheti, hogy a katolikus joghallgatók sem vetik meg ezt a celebvircsaftot....

Impossible # 2010.09.12. 12:05

Ser,

nem alázom magam a diákommal. :D Most már nézzenek rám fel, mint diplomás munkanélkülire! :D

Sherlock # 2010.09.12. 12:03

Impi,

az szinte minden csütörtökön van, a jakhok.hu-t érdemes nézni, ott kint szokott lenni az aktuális plakát. Most csütörtökön városjáték lesz a gólyáknak, úgyhogy én szerintem nem megyek, de 2 hét múlva kocsmatúra, az már jó lesz :P Ex hallgatóként nemtudom mennyi, de gondolom megvan még a diákod, legyél kreatív :P A piaár meg nyilván a helytől függ.

Leg,

igazából szerintem nincs hírértéke a dolognak, csak értelmiségi(elvileg az) embertől nem várnám el ezt a bohóckodást.

Legislator # 2010.09.12. 11:15

Ser,

Megnéztem a linket. Megállapítom, hogy az újságírónak vélhető szerző nem tud fogalmazni. Úgy látszik, hogy az ilyen joghallgató szépfiúké a jövő. Kár, hogy mindez egy katolikus egyetem közbejöttével történik, de nálunk minden egyetem csak a fejkvótára, és nem a minőségre gyúr.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2010.09.11. 19:24

Ser,

volt pázmányos buli? Milyen volt? Az mondjuk jobban érdekel, mikor lesz a következő, mennyiért mehetek be, mint ex-hallgató és mennyibe kerül a pia. Azt' akkor meggondolom, és iszom.

Kacsa,

ezt inkább nem fórumon mondanám. Az e-mail-edet pedig nem tudom, csak az irodait.

Sherlock # 2010.09.11. 19:20

Sic transit gloria mundi...

http://velvet.hu/…os_gyoztest/

Sherlock # 2010.09.11. 18:36

Kedves Kacsa,

jelentem, a pázmányos bulin nem volt. :D

Igazi off: Nadal nemigen fog kikapni XD, de vicces hogy pont elkaptam a gyenge pillanatát:

http://kepfeltoltes.hu/…ltes.hu_.jpg

Kacsa1111 # 2010.09.11. 17:53

Kedves Impossible,

mesélj, mi volt tegnap...

Kacsa11

hunfrakk # 2010.09.11. 10:32

Mokka from Alexandra Tóth-Koncz on Vimeo.

hunfrakk # 2010.09.11. 08:44
cat981 # 2010.09.10. 11:57

„demeg egyébként a jogászi pályára az talán ilyen típusú emberek a legmegfelelőebbek, meg általában is a legértékesebbek“

Ezt termézetesen a melankolikusra (gondolkodó típus) értettem. Építészek, mérnökök, ovorosok, tudósok, kutatók, politikusok stb., és a művészek (a melankólikust típust egyébként a köztudatban teljesen tévesen csak a művészekkel, irókkal azonosítják - zerintem Egyjogász itt érted félre Te is), vagyis a nagy tudású emberek mind általában alapvetően melankólikus temperamentumú emberek.

Egyébként, mint említettem sok melankólikus típusú ember van itt a jf-en is, a hozzászólások alapján és akiktől már olvastam annyit amennyiből már jó eséllyel következtethető pl. bizonyosan melankólukos típusú ember: Imp, Leg, Kbs, Grád András Úr, hunfrakk, justitzmord és szerintem Te is Egyjogász :). Most hirtelen csak ennyi jut eszembe, vagy a többiektől nem olvastam annyit ami alapján be merem tippelni.

Egyjogász # 2010.09.10. 10:55

"szélsőségesen melankólikus típusú ember, szésőségesen, aki nehezen tud, illetve hajlandó alkamazkodni"

A 80-as évek közepén a Honvédségnél az egyik őrmesternek az ilyen típusú emberekre volt egy tömör kifejezése, de nem idézem..:)) De az őrmester ezek szerint jó szipológus is volt, mert volt egy-két tuti módszere, amit ha bevetett, szélsőségesen melankólikuskám úgy alkalmazkodott, hogy ihaj...:)

"demeg egyébként a jogászi pályára az talán ilyen típusú emberek a legmegfelelőebbek, meg általában is a legértékesebbek"

Na akkor lenne itt a világvége, ha ez tényleg így lenne..:)

cat981 # 2010.09.10. 10:27

Nem kockafejű, hanem Impi szélsőségesen melankólikus típusú ember, szésőségesen, aki nehezen tud, illetve hajlandó alkamazkodni. Egy jobb korban nagyon értékes lenne, de a mai korban sok kellemetlenésggel jár. Ezt tudom, mert alapverően én is melankólikus típusú vagyok - és egyébként elég sokan ilyenek itt a JF jogászok között is; ez az egyes hozzászólásokból jól leszűrhető, demeg egyébként a jogászi pályára az talán ilyen típusú emberek a legmegfelelőebbek, meg általában is a legértékesebbek - de megkérdezheted Grád András Urat, ha jól elmékszem ő pszichológus is, biztos vagyok benne hogy Ő is ezt fogja mondani és ha van rá ideje esetleg ötleteket tud adni neked hogy jobban boldogulj a mai világban.