„kiül a következő NV-ig“
Az nem kiül a következő nagyvakig", hanem "kiül a következő nagyvaknál". :)
„kiül a következő NV-ig“
Az nem kiül a következő nagyvakig", hanem "kiül a következő nagyvaknál". :)
Olyan is van, hogy válasszak, mit teszek be: nagyvak vagy nagyvak+dead. Ez meg mi a szar??? PS-en ilyenekről nem volt szó.
Van olyan, hogy az osztótól JOBBRA ülök, erre elkezdi, hogy beteszem-e a kis vakot...hát mér tenném be? Ahhoz az osztótól balra kell ülni, bakker. Hát nem? Nagyon nem értem ezt.
Egyébként meg iszonyatosan unalmas a játék, a legtöbb lapot ugye nem lehet megjátszani, meg rengeteget kell várni a nagy vakra.
Na úgy van, hogy nem rögtön a buy-in befizetése után kínálja fel a lehetőséget a nagyvakra várásra, de tényleg felajánlja, tehát létezik nagy vakra várás mégiscsak. :) Csak azt nem értem, hogy ha bepipálom, hogy "kiül a következő NV-ig", azaz ha jól értelmezem akkor szállok be újra, ha megint én leszek a nagy vak, ennek ellenére kapok lapot...nem működik, vagy mi van ilyenkor??
Vagy na, nem egyszínű dámapár, hanem csak dámapár, csak mindegyik piros volt, hülyén írtam :D
Egyszinű dámapár? :O Ott valaki csal.
Ezen ne idegesitsd magad. Senki sem igérte, hogy az osztott dámapár mindig nyer. De azért maradj még a játékpénznél, amig kitapasztalod a klienst. Nem ismerem a Party új kliensét, de mivel ők a legrégibb terem, kizártnak tartom, hogy ne legyen csúszka a tétrakáshoz. Ha tényleg nincs vár a nagyvakra gomb, akkor ne jelödld be az automatikus tétrakást, akkor minden körön megkérdezi, hogy berakod-e.
50 nagyvaknyi pénzzel nem lehet sss-t játszani; de ez nem is érdekes, a játékpénzzel nem a játékot akarod megtanulni, hanem a kliens kezelését. Egyébre az nem alkalmas, mert ott mindenki őrült, a dolognak több köze van a bingóhoz, mint a pókerhoz.
Na most abbahagyom mára, jól felidegesítettem magam. :D
Amíg ekkora looser vagyok játékpénzzel, nem merek igazival, mert elvesztem. Az észjárásom eléggé erősen le van maradva a játék tempójához képest. :P
Bakker, nagyon nehezen szántam rá magam, de most játszottam egyet játékpénzzel. Nincs wait for big blind, meg nincs all-in gomb se, hanem be kell pötyögnöm a pontos összeget, hát marhajó, közben meg telnek szépen a másodpercek... A stratégia szerint játszottam, volt egyszínű dáma párom, emeltem, aztán utánam is emeltek, én meg all-in mentem, és vesztettem 5 dollárt (játékpéznél ez a minimum beülő Nl10-en, ezt se értem, miért). Idegesítő ez szar.
Tényleg, kbs, nem tudsz nekem vmi állást ajánlani?
Nem, nem teljesen ingyenes. Egyes tranzakciókért jutalékot kell fizetni. De állandó költség, számlafentartási díj nincs. És - miont mondtam - a pókertrmek közti pénzmozgatás ingyenes. Másra meg ne használd.
A státuszt kézzel állítják.
Na regisztráltam, megadtam a számla nevét is, ki is lett pipálva, mégse lettem ezüst státuszú. Valami bibi van, vagy hétvégén nem dolgoznak? (Azt hittem, ez automatikusan vált ezüstre, ha megcsináltam. Nem így van?)
Kértem tőlük postán egy lakcím-igazoló levelet, de rájöttem, hogy arra nemis lett volna szükség.
Egyébként meg remélem, hogy még idővel sem fog felmerülni semmiféle számla-fenntartási költség vagy ilyesmi. Elvileg ingyenes szolgáltatás. (Ugye? :D )
ja nem
aszittem termes pont
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Úgy értette, 100 pokerstrategy pont. :) Te olyat nem gyűjtesz. Vagy igen?
attól függ, milyen téten játszol. 100 pont nálam 5 sng, egy nap alatt simán megvan. (mondjuk más terem)
_Wasp_
és felesleges megoldása
A száz pont nagyon könnyen összejön. Napi nem egészen négy pont. Én 20 körül csinálok.
Na mégegy kérdés: PS-en az "ezüst státusz"-t csak akkor tudom megtartani, ha 4 hetenként összegyűjtök legalább 100 pontot??? (Ez azt jelentené, hogy egész nap nyomni kell, különben nem jön ki a pont?)
„Vajon érdemes ide regisztrálni?”
Érdemes, ingyen lehet vele közlekedtetni a pénzt a termek között. Plusz, mint írják, most azonnal ezüst leszel vele.
Ha az ellenfelek száma hét alá csökken, akkor kiveszed a pipát a "vakok automatikus berakása" mellől, és ha megint rád kerül a vak, felállsz. Hacsak addig be nem ül egy újabb játékos.
Vajon érdemes ide regisztrálni?
Köszi, wasp! :)
nl 10-en az SSS a 2 és 3 dollár közötti stackek kb.
_Wasp_
és felesleges megoldása
Mert ugye SSS-nél az van, hogy olyan asztalt kell választani, ahol legalább 7 ellenfél van, és ezek közül max. 2 lehet kis letétes. (Egyébként a kis letét hány dollárt jelent NL10-en?) Namost ha játék közben kiül a 7 ellenfelemből mondjuk 1, akkor mit csinálok, kilépek aj átékból, mert már nincs meg a legalább 7 ellenfél?
kbs,
és játék közben csak azokat kell számításba venni a pozícióm meghatározása szempontjából, akik kiültek, meg akik elhagyták az asztalt, senki mást nem?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |