1300-tól már fizetős hely. :)
1000 körül meg gyakorlatilag indul egy újabb verseny.
Jogász Póker
Na kiestem abból a kva bounty-ból, valami 9 ezer indulóból 2 ezer környékén végeztem, mert 2x is ki kellett ülnöm hosszú időre... így nem lehet versenyezni, ráadásul zoom-osztás volt, ami baromi jó, mert iszonyú gyorsan pörög a verseny és hullanak ki a játékosok, viszont baromi nagy hátrány, ha ki vagyok ülve... :P
Kizárt. Mit keresnél már a szaros School Pass-on? :D Ne viccelj. Azon szoktál indulni???
Nem is figyeltem. Nem ültünk egy asztalnál?
3.602-ből 502-ik helyen végeztem most a School Pass-on. AKo preflop all-in KJo ellen, hát nem lejön neki a bubi drill? :D
Ha legfeljebb hat van, akkor szerintem bejutok legfeljebb öt közé :D
Hát azért egy huszast nem dobnék ki szívesen :D
„Lehet valamit tudni arról, hány nevező van szombatra?”
Hát legfeljebb hatvan. :)
„zt az összeget, amit a versenyre szánnék, betehetném Stars-ra is.”
Az igaz. Főleg, ha egy rebuy-jal is számolsz.
500$. Plusz a fejpénzes. Nem rossz egy freerolltól.
A péntekin valószínűleg. Bár ott sem estek túlzásba a nyereményalappal, tisztára olyan érzés, mintha válság lenne. :D
A Bounty Bonus-ra kaptam 5 jegyet, talán az egyiken lesz időm részt venni.
AK preflop all-in vmi szemét dámás lap ellen... riverre lejött neki a dáma... a school pass csodálatos versenyén valami kétezerből kb. 500 körül be is fejeztem mára. Az összes schol pass jegy mehet a szemétbe, időpocsékolás.
Lehet valamit tudni arról, hány nevező van szombatra? Nem tudom, el tudok-e menni, de ha esetleg úgy alakul, hogy igen, akkor nem mindegy. Bár arra is gondoltam, hogy azt az összeget, amit a versenyre szánnék, betehetném Stars-ra is.
Ami nem öl meg, az megerősít. Ez alól kivétel a medve: a medve az megöl.
Ami nem öl meg, az erősít. Még mindig jobb, mint a játékpénzes. :P
Ennek a School Pass-nak nem tudom, mi értelme van, elindulnak rajta kb. kétezren, és csak az első 9 helyezett kap jegyet. Kb. semmi értelme elindulni. Most az 50%-ban vagyok, de rettenetesen elhúzódik, és 10%-ban lenni sincs értelme, mert nem jár semmivel. Most kb. 100 BB zsetonom van, de akkor is...
Ok, köszi szépen! Át fogom tanulmányozni. :)
Az Intellipoker oldalán a Promóciók menüben keresd.
Csak feliratkozol, és kapod a kupont. Még három vagy négy napig lesz egy-egy verseny.
Arra is keleltt jegy? Arra nekem nem volt. De ha lett is volna, időm biztos nem lett volna tegnap.
Arra is keleltt jegy? Arra nekem nem volt. De lett is volna, időm biztos nem lett volna tegnap.
A micsodácskában? :D Arról nem is hallottam.
Akkor a Bounty Bonusban sem játszottál?
Kbs,
GRATULÁLOK!
(mentségemre szóljon, hogy nemrég keltem fel :D )
na basszus, sikerült pont a nevedet elírnom, ilyen nincs :D
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02