Álláskereső jogászok

dr.klau # 2009.03.02. 12:59

Sziasztok!
Azt hittem, álláskereső jogászokról szól ez a topic, mindegy, ha bárki érintett olvasná, azért közzéteszem:

Gyakornokot keresünk ügyvédi irodánkba (3. vagy 4. éves hallgatóktól a már végzettekig, vagy épp államvizsga előtt állókig), heti 20 órás munkaidőben (rugalmasan is beosztható). Fizetés megegyezés szerint, főleg adminisztratív jellegű feladatok, de később az érdemi munkavégzésben is részt vehet a gyakornok. Ha kölcsönös a szimpátia, akkor hosszútávú munkakapcsolatra is lehetőség van (jelöltként).
Ha valakit érdekelne a fenti állás, vagy tudtok valakit, akit érdekel, írjatok!

Köszi,
Klau

bandeeraz # 2009.03.02. 13:53

Lehet, hogy itt álláskereső jogászok beszélgetnek unaloműzésképpen?

Ildikóka82 # 2009.03.02. 18:28

Imp:

köszönöm!
Ha a hűtőszekrényhez szaladok, akkor mindig Rád gondolok és nem fogok este 6 után enni és futok pár kört a Várban...
:)
bandeeraz én sem tudom, hogy kanyarodtunk el a témától...

P.S.: ennél több kell, hogy én megsértődjek.

Iwikó

Ildikóka82 # 2009.03.02. 18:33

Álláskeresőktől pedig elnézést kérek, ez tényleg nem ide tartozik...
Imp ha folytatni szeretnéd a diskurzust, akkor írj nyugodtan az e-mail címemre. ildike123@freemail.hu

Iwikó

Dr. Mohos Gábor ügyvéd (törölt felhasználó) # 2009.03.02. 19:16

Imp. te pályát tévesztettél, fogyi torna edzőnek kellett volna menned.

bandeeraz # 2009.03.03. 06:25

Ő maga schobert norbi, lelkes egyházi aktivista kivitelben.

Impossible # 2009.03.03. 18:33

Ildi,

látom, komolytalanul fogod fel a dolgot, elég kár, mert sajnos épp te látod majd kárát annak, hogy nem foglalkozol a megjelenéseddel.
De a hülyeség nem alkotmányellenes - ahogyan egyik volt tanárom mondta.

Legislator # 2009.03.03. 19:46

Ildi,

Ha futsz a Várban, nálam igazán megpihenhetsz, én ott dolgozom. Még zöldteával, vagy fehérteával, sőt, akár ásványvízzel is megkínálhatlak:-). (Kávét, cukros üdítőt nem kapsz, mert Impiboy előugrik egy sarokból, mint egy ombudsman a bokorból, és lesz ott nemulass és kravall). Nézhetünk együtt Norbi fogyivideót, vagy olvashatunk Corpus Jurist:-).

Az elkanyarodáshoz. A témától elkanyarodás nem halálos bűn. Ha elkezdünk egy társalgást, előre megjósolhatatlan, hol kötünk ki, ezt Grád prof. úrnak is mondtam a második számú Grád-talin. Ha egyszer itt zajlik az élet, akkor nem írhatunk az offtopicban, a social life-hoz mindenkinek joga van.

Lehet, hogy Impi a modellcsákó, és nem Ksstomi:-)?

Jégcsapkirályfi írta:

"De a hülyeség nem alkotmányellenes – ahogyan egyik volt tanárom mondta."

Ő mondta azt is, hogy a legalapvetőbb emberi jog az ebédeléshez való jog:-). Plusz ő az MTA Közigazgatás

• tudományi Bizottsága új elnöke.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.03.03. 19:47

Közigazgatás-tudományi Bizottsága.

Sunshine after the rain.

hunfrakk # 2009.03.04. 07:07

Leg!
már nem Tamás András az elnök?
vagy nem naprakész a honlap?
http://www.mta.hu/index.php?…

Ildikóka82 # 2009.03.04. 07:28

Imp,

hidd el eleget törődök a megjelenésemmel, nincs vele semmi baj. Legalábbis a másik nem reakcióiból is ez lemérhető. Egyébként csodálom a képességeidet, hogy így látatlanban is határozott véleményed van a megjelenésemről... :) Ha nagyon kíváncsi vagy, küldök Neked egy képet magamról, na azt már lehet pocskondiázni :D

Leg,

de jó helyen dolgozol, én pedig nem is lakom olyan messze a Vártól. :)

Iwikó

Ildikóka82 # 2009.03.04. 07:32

Persze Leg, értem én...de már én is unom az alakom és a megjelenésem körüli disputát. Olyanról beszélgetünk, amit még senki nem látott...

Iwikó

Legislator # 2009.03.04. 08:58

Kedves Hunfrakk!

A honlap 2008. novembere óta nem naprakész e tekintetben:-).

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.03.04. 09:03

Kedves Ildi!

Akkor nem lehetünk túl távol egymástól:-). Aki látatlanban tud nyilatkozni, az biztos távolbalátó. A jégcsapkirályfival meg ne törődj, szeret nőktől pofont kapni, nekem legalábbis ez jött le róla. Ha valaki el tudja fogadni a stílusát, akkor (világhálósan legalábbis) szórakoztató srác ő. Élőben eddig nem láttam, arról nem tudok nyilatkozni, hogy in vivo milyen tulajdonságai lehetnek.

Sunshine after the rain.

guba # 2009.03.04. 10:41

Ha valaki el tudja fogadni a stílusát, akkor (világhálósan legalábbis) szórakoztató srác ő.

Legislator, szerintem te vagy az egyetlen, aki ezt így gondolja. (ha van még valaki, jeletkezzen!) :-)

_Wasp_ # 2009.03.04. 11:21

nekem semmi bajom vele (ez nem jelenti azt, hogy egyetértenék a b*szogatós jellegű beszólásaival)
Ettől még simán lehetne jó fej.

Pl KBS modora is csípős, sőt néha - tartok tőle - az enyém is.

Színesíti a fórumot. Legalább látják, hogy nem minden jogász úr(hölgy) még a pokolban is.

_Wasp_

póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása

Legislator # 2009.03.04. 13:00

Kedves Mindenki!

Mondjuk én szeretem az olyan elsőre talán meglepő személyiségű embereket, mint KBS, vagy Imp. (Mindenkinek vannak hibái, csak vannak, akiknél ez szembeszökő). Bár igazából ritkán vagyok ellenséges bárkivel is.

Kedves guba!

Wasp jelentkezésével ez a tételed megdőlni látszik.

Szia, _Wasp_:-).

Sunshine after the rain.

Csipke # 2009.03.04. 13:46

Kedves Leg,

nézőpont kérdése, kinek, mi a meglepő, vagy ami szembeszökő, az vajon "hiba"-e. Vagy mondhatnám: kinek a pap, kinek a paplan... :) (jujj, ezzel csínnyán bánok...:))

Én már csak azért élek, hogy a kevesek által kedvelt Impossible, egyszer teljesen magától, minden hátsó szándéktól mentesen kedveset mondjon, úgy bárkinek... No meg felvállalja magát, ha már alkalmasint kioktatja a bagázst... :D:D:D

A remény hal meg utoljára, tudom... :)))

Csipke

Csipke # 2009.03.04. 13:55

No, konrétabban fogalmazok egy kicsit, ha már Impossible - lol ide vagy oda - bekóstolt egy másik topicban az imént.

Én sem szeretem, mert állandóan süt belőle a rosszindulat és a rosszmájúság, egy kedves szava nincs senkihez. Nem találkoztam (?! - mondjuk ugye az ő "bátorságának" köszönhetően tényleg nem) még egy ilyen megkeseredett emberrel...

uff, beszéltem :)

Csipke

Legislator # 2009.03.04. 16:03

Tudom, hogy nehéz ügy, és hogy az illető nem sokat tett a maga megkedveltetéséért. Ez mindenkinek a maga felelőssége, ezen még segíteni sem lehet. Bezzeg a Micimackóban vagy a Kishercegben biztos mindenre van szentencia, ámde erre nekem ma ennyi tellett.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.03.04. 18:52

Na, tényleg mindjárt megsajnálok itt mindenkit. :D Nem kell a beszólásaimat olyan komolyan venni. :)
A mondanivalóját igen, de ahogyan előadom, azt nem mindig. (Idézet a hazsnálati utasításból.) lol

Rexor # 2009.03.18. 08:25

Legislator tetszik a honlapja a közig bizottságnak. Akinek nincs más címe (nem kandidátus), ki van írva, hogy az állam és jogtudományok doktora :) A fősulin (sorry egyetemen..) már nem dolgozol?

Legislator # 2009.03.18. 10:12

Most nem, elég nekem a Vár:-). De érdekelt vagyok ott egy antológiában, mint részszerző. A megtévesztő állam-és jogtudományok doktora nem a DSc.-t takarja?

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.03.18. 10:18

Igen, szóval aki még az "MTA doktora" korszak előtt szerezte a fokozatát, az "állam-és jogtudományok doktora" (tehát egyszerűbb lenne így: DSc.). A doctor iuris állam-és jogtudományi doktor. Aztán vannak még a régi honlapon kandidátusok és PhD.-k is.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.03.18. 15:45

Leg,

vigyázz, nehogy bevegyék...

(a várat) :D