Ha halaki női öltözőbe nő öltözőőrt keres. Rohanunk az esélyegyenlőségi hivatalhoz?
Álláskereső jogászok
Egyetértek az előttem szólókkal :)
Egyébként nem sérti meg az esélyegyenlőség követelményétha egy munkára indokoltan csak nőt vagy csak férfit alkalmaz. És szerintem a hirdetésben nem kell indokolni ezt.
igen, ebben igazad van (a feminista csak bekerült a jelzők sorába, nem releváns). viszont épp az érzelmi intelligencia az, ami időnként elhomályosítja az objektivitásukat. mondom ezt, mint nő.
egyébként - lehet, hogy bennem van a hiba - de én nem érzem annyira kiborítónak ezt a hirdetést... és ha kifejezetten pasit keresnének, azon sem húznám fel magam. mint ahogy azon sem, hogy a képességeim és a teljesítményem alapján rég lehetnék magasabb vezető, de hülye lennék vállalni azt, ami vele jár. látom minden nap, és örülök, hogy nem vagyok a helyébe.
de lehet, hogy túl toleráns vagyok, vagy egyszerűen csak egy nagy balek:-)
Válóperileg én nem erre gondoltam, hanem pusztán az érzelmi intelligenciára. A nők általában jobban érzik, hogy mi okoz fájdalmat!
Ettől gonoszabbak is lehetnek vagy éppen toleránsabbak...ennek semmi köze a feminizmushoz.
Tulajdonképpen mi a viccesebb?:
- a hirdetés megmondja, hogy kizárólag nőt vagy épp férfit keres
- a humános alapból kiszórja valamely nem képviselőjét, vagy épp az interjú végén kapja a versenyző, hogy nagyon fasza volt, csak épp kukija nincs vagy éppen az van és az nem kell!
Ezen szerintem tök felesleges mocorogni, mert mégha azt írták volna, hogy dekoratív, szőke állig érő lábú hölgyet keresnek...na az megint ás lenne!
hát, mi nők legalább CSAK 28 naponta hülyülünk meg pár napra...:-)
egyébként miből gondolja mindenki, hogy egy válóperes női ügyvéd kizárólag egy véresszájú, gyalázkodó feminista lehet? ez az általános? és biztosan nincsenek kivételek???
én pld. állandóan azt kapom a kolléganőimtől (és a férfi kollégáktól, igaz tőlük elismerésként:-)), hogy férfiaggyal gondolkodom, és férfipárti vagyok. akkor belőlem jobb női válóperes ügyvéd lenne? (na az az egy biztosan nem leszek)
Te olvastál már olyan hirdetést, ahol explicit férfi jelöltet kerestek? Hogy kit vesznek fel, az egy másik kérdés. V.ö: mindenki belevizel a medencébe, de a többség nem a trambulinról.
Bezzeg akkor nincs egyenjogúságért picsogás, amikor két azonos végzettségű ügyvédjelöltből általában a férfit részesítik előnyben a nemzetközi irodák...vagy vezetői posztra gyakorlatilag csak férfiak számára van felvétel...vagy amikor azért nincs nőnek előléptetés, mert 28 naponta úgyis hülye lesz egy hétig...bruhahaha...
Mellesleg lehet, hogy feministák, vagy éppen Attikának van igaza...vagy talán igazán jó válóperes ügyvédeket képeznek :)
Mit ki nem hoz az emberekből a specializáció:-D.
Sunshine after the rain.
Nyugodjatok meg egy kicsit. Lehet, hogy nők elleni nemi erőszakra akar speckolódni vagy nők bántalmazására vagy útszéli prostik képviseletére. Ebben az esetben indokolt a női ügyvédjelölt.
itt kéne feldobni őket
http://www.egyenlobanasmod.hu/
Az iroda, de nem a hirdetés:-D.
Sunshine after the rain.
Dehogy! Szuper...
Siralmas...
Sunshine after the rain.
Sherlock
Ja, bocs.
ezt egy szuper iroda írta ki, jelöltet keresnek.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Sherlock
Írd ki, hogy titkárnőt keresel...
:)
„Jogászos” kiírni, hogy csak nőt veszek fel egy állásra?
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
mosza
hogy vizsgáztál le római jogból?
:-O
Engem mintha az unitáriusokhoz hívna, de még nem vagyok benne biztos, hogy őt hallom. (V.ö.: "Nem tudom mire várok, de ha meglátom, biztosan felismerem".)
Ez sem vicc.
Jóember, engem is:-D.
Sunshine after the rain.
Mosza: eretnek vagy? :)
Baháj
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02