Utóbbi megvan:-D. Nils örülne a környezetjognak, ha még nincs meg neki, dumáljátok meg. "Jogi könyvet sörért mozgalom." Majd én is becsatlakozom:-D.
Sunshine after the rain.
Utóbbi megvan:-D. Nils örülne a környezetjognak, ha még nincs meg neki, dumáljátok meg. "Jogi könyvet sörért mozgalom." Majd én is becsatlakozom:-D.
Sunshine after the rain.
Ja, azt hiszem ezeket a söröket a Rolling Rock sörözőben (is) árulják, amely a Móricz Zsigmond körtéthez van közel, valahol a Fadrusz utca táján. De kaphatóak az említett Belga sörözőben is.
Sunshine after the rain.
Ok, köszi, akkor a belgába megyek (majd ha lesz pénz). :D
talán belle vue kriek (framboise) a málnás sör neve, de bizonytalan vagyok ebben.
Sunshine after the rain.
Nagyon helyes. Végre valaki gondolt a részegekre is. Ezt a nevet...részegen pont jól ki lehet mondani. Sőt, talán csak épp ezt lehet kimondani. Talán innen is származik a neve.
Jobb, mint a japán Asahi sör neve, vagy a kínai Qingdao-é. Ezeket meg részegen elfelejted.
Miért nem ír mostanság a fórumra Banderaaz barátunk?
Sunshine after the rain.
na át a bortopikba, ott folytatjuk
itthon a meki-dolgozók óránként ehetnek egy bikmekket:)
Srácok,
az általatok említett 2 könyv megvan, szóval Leg, csak miattam ne menj bele az üzletbe! :D
A Kriekből rengeteget ittunk annak idején Belgiumban, de úgy tudom, hogy az meggyes, nem málnás. Vagy van málnásban is?
Ha már a söröknél vagyunk... Létezik még Rolling Rock sör? A Kosztolányi környékén járva mindig eszembe jut, hogy talán ott, a Rolling Rockban kellene ezt megkérdezni, de sosincs rá érkezésem. Annak idején a hipermarketekben is lehetett kapni, jó kis sör volt, de jópár éve nem hallottam hírét.
van málnás és barackos sör is, a pontos nevét én sem tudom, de utána lehet nézni.
Fő utca környékén, balga söröző numero 2-ben ittam valami málnás sörös löttyöt, soha többé.....undorító volt.
Iwikó
Köszi Bajusz, akkor nem véletlenül nem láttam sehol.
Közben beugrott egy kis segítséggel, hogy a málnás sör talán a Kwak.
Kedves Ildikó!
Nem balga, hanem belga söröző.A tulajok nagyon jó barátaim. 14 éve üzemel, ott voltam a megnyitón is. Széles a belga sör és étel választék.
Nils !
A Kwak nem málnás sör.
Ildi a balga sörözőben. lol
balga :DD micsoda elírás :)
Dr. Attika, én a rakpart oldalán lévőre gondolok (talán épp Kácsa mester hívott anno még meg), egyébként nem a kiszolgálás minőségére, hanem a sör minőségére mondtam, hogy nem igazán tetszett...sőt, yuck...
Iwikó
És kácsa minősége tetszett? Na jó, ne firtassuk. lolz
Imp,
best quality ;)
Iwikó
...lolz
Iwikó
Ildi,
Az akkor nem az volt, amit én ittam:-D. Az csak diszkréten málnás, de a meggyes is jó. De a legjobb a Guillotine, már az üvege is dizájn királyság.
Kedves Nils,
Kwak-ot nem ittam. Az talán békás sör:-D? (nem is lőttem mellé: A holland szótár szerint a jelentései: kutykurutty, brekeke, háp-háp /Kácsa:-)/, valamint Kwak hoop=kis rakás).
Sunshine after the rain.
LEg,
bár lehet, hogy éppenséggel pont a meggyes volt, nem tudom, nem szeretem az ilyen ízesített söröket...
Iwikó
Attika,
lehet, hogy tévedek, mert csak halvány emlékeimből és az alábbi cikkből okoskodtam ki, hogy talán a málnás sör volt a "békás" sör. :)
Ildi,
A meggyesnek van egy fura mellékíze, de azért szívesen "szenvednék" miattaxD.
Sunshine after the rain.
nILS,
Egyszer benézhetnénk közösen a bortopikba.
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02