plusz csak akkor vehetsz, ha azonnal fizetsz
Sunshine after the rain.
plusz csak akkor vehetsz, ha azonnal fizetsz
Sunshine after the rain.
"Jogi és folyamatszervező" ???
Olyan munkakört ismerek, hogy "folyamatszervező", de a "Jogi" az mit csinál??
Nem Jógi akart az lenni???:)))
De ha úgy írják, hogy "Jogi- és folyamatszervező", akkor sem tudom, hogy a "jogiszervezőnek" mi lenne a dolga.
De biztosan jó munkahely lehet, a Jógi első dolga lehetne pl. kioktatni a helyieket, hogyan kell egy munkakör megnevezését Jógilag korrekten meghatározni....
Kedves Ildikóka82,
a cikk jó.
a közhelyek közös jellemzője, hogy igazak...ettől is válnak közhellyé.
különösen a bölcsészek és az össze-vissza-mindent-hallgató-és-több-diplomával-rendelkez-de-semmihez-sem-értők savazása tetszik.:) (a két halmaz egyébként szvsz izmosan metszi egymást)
Kacsa11
Én meg már megin kertész lettem... nem baj, majd hallgatom a németet napi 8 órában, miközben metszek...
Ja és a poén: kertészként többet kereshetek, mint ügyvédjelöltként (magyar iroda - ami tovvábra se ér szart se szvsz, de nem bántásként).
Nem értem, miért mestermunka ez a fotó. Meg azt sem értem, miért az álláskereső jogászok topic-ba tartozik.
itt a tavasz
öö lehet metszeni? azt már korábban kellett csinálni, de sok munka van, én is csinálnám szívesen, ha nem lenne más
Imp örülj neki, hogy a jó levegőn lehetsz és nem egy irodában kell poshadnod. Always look on the bright side of life :)
bajusz,
én meg csinálnék mást szívesen, ha lenne más.
Rexor,
a legegyszerűbb fizikai munkák a legnehezebb munkák a világon.
Imp: A lényeg, hogy ne csak ugyanazd csináld, hanem váltogasd a dolgokat. Pl. először pl. jöhet a metszés, utána a palántázás, végül a kapálásá. Nngem sepeciel pihentet a kertészkedés. Minden hétvégén kertészkedek, esténként pedig lakásfelújítok. :)
engem, ha valamivel ki lehet üldözni a világból, akkor az a kerti munka...
fúrás-faragás-kalapálás nagyon szívesen, de a kerti munka...
le is van a kert rendesen betonozva...nem kell nyírni, nem kell metszeni, viszont a kocsikkal kényelmesen be lehet állni:)))
Kacsa11
és az uszkárok hol játszanak?:)
Kedves bajussz,
milyen uszkárok?:)
Kacsa11
nehogy azt mondd már, hogy nincs pár uszkárod, amiket kozmetikushoz viszel:)
Ha lesz kertem, nekem is az lesz a legelső dolgom, hogy lebetonoztatom az egészet. Egy szalonnasütő hely azért lesz. Mondjuk inkább hajót akarok, mint kertet (azt le sem kell betonoztatni). :D
A "legjobb" a sövény, meg a bokrok, amik csak arra jók, hogy felidegesítsék az embert, állandóan le kell nyírni. Tudnék egyszerűbb megoldást... nem lenyírni, kinyírni. lol
Ja, egyszer jöttem haza kertészkedésből hulla fáradtan, erre látom, hogy az egyik kertből kilógnak a gallyak az utcára, első gondolatom az volt, hogy ezeket le kell vágni, már éreztem a késztetést, amikor rájöttem, hogy ezeket most nem kell... :DD
Meg amikor rájön az emberre az ötperc a sok gally miatt, az veszélyes, egyszer úgy megmetszettem egy cseresznyefát, hogy szinte csak a törzse maradt. Az egyik lakó elkezdett beleokoskodni, mire elmagyaráztam, hogy így jut fény a fa közepére, mire aszondja: "én nem értek hozzá", közben gondoltam magamban, én még annyira se, de ő ezt szerencsére nem tudta, aszitte vmi szaki vok. :DDD
Ráköptem a kólát a billentyűzetre... na befejezem.
ha esik az eső, akkor is melozni, vagy bent is vannak munkák?
A cseresznyét nem is kell metszeni. Te, hobbikertész!
De ez kellett, mert nagyon ágas-bogas volt.
bajusz,
ha esik, akkor is, metszeni lehet esőben (sajnos). :D

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02