Elírás a munkaszerződésben


Ben09 # 2020.01.24. 17:18

Köszönöm szépen a válaszokat!

Regisztráltam Ügyfélkapun és ellenőriztem, be vagyok jelentve.
(Igen, sajnos a felettesemnek elég nehezére esik javítani a szerződésem, azzal hárít, hogy felesleges, így is érvényes a bejelentésem és a járulékaim is fizetve vannak, illetve mivel a munkavégzés helye és a cég központja más városban van, ezért ez nekik macerás.)

Jusztasz # 2020.01.23. 07:40

A járulékot az adóazonosító jele alapján tartja nyilván a NAV, míg a biztosítási jogviszonyát a TAJ szám alatt rögzíti az egészségbiztosító.

Azt, hogy bejelentették-e, illetve hogy a járulékait fizetik-e, az ügyfélkapun keresztül ellenőrizheti.

efi99 # 2020.01.22. 20:06

Nem képes a titkárnő megnyitni újra Wordben és 0,7 mp alatt kijavítani azt az 1 számot? Hát milyen munkahely ez?

Ben09 # 2020.01.22. 19:07

Tisztelt Szakértők!

A tanácsukat szeretném kérni a munkaszerződésemmel kapcsolatban.
Új munkahelyemen két héttel a munkakezdés után megkaptam a munkaszerződésem (a munkaszerződésben a valós munkakezdésem napja szerepel), amiben a születési évet elírták, azon kívül minden adat helyesen szerepel a szerződésben. Ezt jeleztem a felettesemnek, de erre azt a választ kaptam, hogy ha csak a születési évszám van elgépelve (a hónap/nap helyes) és minden más adat helyes (TB, adóazonosító, lakcím), attól még érvényes a munkaszerződésem és a bejelentésem, a járulékaim fizetve vannak. (A szerződést nem írtam alá az elgépelés miatt, de ezt nem is tették szóvá.)

Érdeklődnék, hogy ilyen esetben valóban fizetve vannak a járulékaim és érvényes a munkaszerződésem? Lehet ebből az elgépelésből problémám?

Köszönöm válaszukat!