Felmondási idő kitöltése... és ha nem töltöm ki?

Egzoticside # 2011.04.05. 11:52

A felmondási időd 30 napos, ebből 15 napot ki kell adnia a munkáltatódnak, valamint az arányos időre járó szabdaságodat ha van, akkor ki kell adnia/megváltania.

ha viszont úgy döntesz, hogy holnap már nem mész be, akkor lehetőségük van rendkívülivel felmondani neked.

Ha ez nem gond neked, akkor holnap már nem mész, arányos időre járó béredet, szabadságaid megváltását akkor is ki kell fizetnie, meg a kilépő papírjaidat is ki kell adnia legkésőbb a harmadik munkanapodon.

efi99 # 2011.04.04. 18:53

Csak támaszd az ásónyelet, max kirúgnak...

zzzzzzz # 2011.04.04. 17:01

Tisztelt Hozzáértők,

3 hónap próbaidő UTÁN pár nappal felmondanak nekem. Ezzel nem is írnék ide, de nem szeretném kitölteni az 1 hónap felmondási időt.

Mi bajom lehet a dologból? (havi fizetésem nem éri el a 100-ezret, röhögve lemondok róla)

Köszönöm a tanácsokat.

Kicsit leírom a helyzetet, hogy ne egy beképzelt hülyének tartsatok:

Az ugyanis a helyzet, hogy eddig mindenfajta felgyűlt alja feladatot végeztettek velem, most felmondanak, de még azt várják, hogy felmondási időm alatt végezzem el a maradékát az alja munkának (kb. amúgy végére is érnék).
Csakhogy engem azzal vettek fel ide, hogy ha mindenben jól beválok, akkor próbaidő után normális fizetéssel véglegesülök. Több helyre is felvettek volna, ide jöttem próbaidős alacsony fizetésért, gondolván hogy perspektíva és egyéb előnyök...

Nem is lennék dühös, ha kölcsönös megegyezéssel, azonnal akarnának kirakni, elfogadnám, hogy biztos nem feleltem meg.
Azt is elfogadnám, hogy "sajnáljuk, szűkül a piac, hosszú távra mégsem tudunk alkalmazni". Nem lenne egy szavam sem.

De azt nem óhajtom elfogadni, hogy maradjak még sz..t lapátolni egy hónapig ezért a pénzért. Ha pl azt mondanák, hogy jól beváltál fiam, de nem tudunk alkalmazni, ezt az alja feladatot még fejezd be, és mondanának egy normális összeget a hónapra, akkor no problem. De nem ez van.