Hát én már teljesen összezavarodtam. Találtam egy ilyen cikket :
Munkaviszonynak minősülő jogviszonyok:A nyugdíj megállapításánál szolgálati időként kell figyelembe venni
- a munkaviszonyban,
- a közszolgálati jogviszonyban,
- a közalkalmazotti jogviszonyban,
- a szolgálati viszonyban,
- a szakmunkástanuló-viszony alapján, valamint a tanulószerződés alapján szakképző iskolai tanulóként,
- a bedolgozóként,
- a megbízás alapján,
- a választott tisztségviselőként,
- a vállalkozási jellegű jogviszonyban, egyéni vagy társas vállalkozóként,
- az alkalmi fizikai munkát végzőként,
- az ösztöndíjas aspiránsként és ösztöndíjas doktorjelöltként, továbbá
- az ipari és mezőgazdasági szövetkezeti tagként biztosításban töltött időt, valamint azt az időt, amelyre az igénylő szolgálati idő megszerzésére megállapodást kötött, és az erre előírt mértékű járulékot megfizette.
Szolgálati időnek számít a katonai szolgálatban és polgári szolgálatban eltöltött idő is.
Szolgálati időként kell figyelembe venni azt az időt is, amely a munkaviszony (közalkalmazotti, köztisztviselői jogviszony) jogellenes megszüntetésétől annak helyreállításáig, vagy az utóbbi mellőzése esetén a jogviszony jogellenes megszüntetésének jogerős megállapításáig telt el.
Munkaviszonynak nem minősülő idők:
Szolgálati időként kell figyelembe venni:
- a táppénz, betegszabadság, a baleseti táppénz, illetőleg a kártalanítási segély, a terhességi-gyermekágyi segély, a gyógykezelési járadék, az ideiglenes rokkantsági nyugdíj és az időleges rokkantsági járadék folyósításának,
- a szülési szabadságnak, és
- a gyermekgondozási díj, illetve a gyermekgondozási segély folyósításának időtartamát.
Szolgálati időnek számít a biztosítási idő alatt, vagy az ezt követő 30 napon belül kezdődött kórházi ápolás ideje is. A biztosítás megszűnését követő kórházi ápolás alapján összesen egy évet, gümőkóros megbetegedés esetén két évet lehet figyelembe venni.
A nyugdíj megállapításánál szolgálati időként veszik figyelembe az átképzési támogatás, a munkanélküli-segély és az átmeneti munkanélküli-járadék folyósításának idejét, és azt az időt, mely alatt az igénylő ápolási díjban, illetve gyermeknevelési támogatásban részesült, feltéve, hogy ezek után nyugdíjjárulékot fizetett.
Szóval szakiskolák nem számitanak bele, de a gyermek gondozás igen? És a táppénz?? Ha valaki pont azért volt sokáig (majd 7-8 hónapig akár többször is) táppénzen, mert veszélyeztetett terhes volt? Hát tényleg kiváncsi vagyok! És ha a feltételezésem igaznak tünik akkor feltenném a kérdést :Magyarországon érdemes tanulni és családot alapitani?