Kedves Mindenki/Segítőkész Embertársaim!
Édesanyám még tíz évvel ezelőtt egy nemzetközi könyves/csomagküldő cég magyarországi leány vállalatától rendelt könyveket, stb. Eléggé nagy volumenben, ami éves szinten kb. 500.000 Forint körül van összértékben. Gyorsan kiszámolható, hogy mára már ez kb. 5 millió Forint körül van. Hűséges vásárlójuk volt. Viszont az elmúlt egy évben édesanyám mentális állapota nagyon rohamosan leromlott. Emiatt nem tudja a pénzügyeit kezelni. Ezért én vettem át ezek rendezését. A fentebb említett könyves cég egy számla kiegyenlítésével kapcsolatban egy behajtó irodához fordult, akik Budapesten, az 1. kerületben találhatók. Ez nem volt szép fordulat egy olyan cégtől, akik elvileg megbecsülik a hűséges vásárlóikat. Mindegy. A lényeg, hogy egy részletfizetési megállapodásban foglaltak szerint rendeztük a tartozást és megőriztünk minden utalási tranzakciós bizonylatot. Kértem az ügyvédi irodát, hogy a tartozás kiegyenlítettségéről adjanak egy nyilatkozatot. Ezzel szemben ők egy levelet küldtek, amelyben azt állítják, hogy nem teljesítettük a szerződésben foglaltakat, így felbontják azt és a teljes összeget követelik. Próbáltam az ügyvédi irodával és a könyves céggel is egyeztetni, de sikertelen volt. Hiába a teljesített befizetés, jogi lépéseket terveznek. Szerintem egy lóval könnyebb imádkozni, mint velük szót érteni. A kérdésem az, hogy mit tehetek ilyenkor? Feljelentés, vagy mi az ilyenkor bevett gyakorlat? Mert a jelek szerint a tárgyalások nem vezetnek eredményre. Előre is köszönöm a konstruktív javaslatokat/tanácsokat!