T. forúmozók!
A következőkbben kérnék segítséget. Naplilap előfizetésem volt negyed éves díjfizetéssel. Ez év második negyedéves díjjal elmaradásba estem (05.01-07.31 időszakra). Kaptam a Kiadói Trsaságtól egy értesítőt az elmaradásról. Az elmaradt díjjat véletlenül a párom átutalta, én meg a mellékelt csekken feladtam. Így a negyedéves díj kétszer lett kifizetve. Közben a szolgáltató a naplilap kézbesítését 07.01-vel felfüggesztette. 08.15-én írtam egy tértis levelet a megyei kirendeltséghez, mivel nem küldik a napliapot akkor felmondom a szerződést 07.01- vel és a töbletbefizetés kérem utalják vissza. Erre a levelemre nem kaptam választ ezért panaszt tettem a Kiadói Társaság központjánál 09.30-án, mivel sem választ sem pénzt nem kaptam vissza.
Jött is a válasz 10.06-án a megyei kirendeltségtől, hogy ők csak panaszlevelet kapták meg 10.05-én kapták meg a pénz visszajár nekünk és nem tehetnek arról, hogy a központba ilyen lassú az ügymenet, Ők pedig beírták egy táblázatba és elküldték a központba, hogy visszafizetés jár nekünk. Írták a napokban meg is kapjuk a pénzt.
Most 11.05-van és még pénzt nem kaptunk.
Hova tudnék fordulni a továbbiakban, hogy motíválva legyen a kiadói társaság a fizetésre.