Tisztelt ObudaFan!
Csak telefonos ügyfélszolgálaton keresztül tudom tartani a szolgáltatóval a kapcsolatot, e-mail levelezést pedig nem tartják hivatalosnak, ezért az e-mailben érkezett kéréseket sem.
Tehát az ügyfélszolgálatnak telefonon többször jeleztem, hogy nem tartom jogosnak, hogy kiszámlázzák a teljes díjat. Azt az ígéretet tette a szolgáltató, hogy megvizsgálják a kérdést és a következő hónap számláján levonják, ha jogos.
Nem vonták le, feltételezem nem tartják jogosnak.
Négy hónap előfizetői díjat számláztak már ki annak ellenére, hogy az adás minősége még mindig rossz, megjavítani pedig nem tudják.
Sajnos nem vagyok jártas semmilyen jogi dologban, a szolgáltató pedig eléggé kirafináltnak tűnik, kihasználják a fölényüket több téren is, többek között azzal, hogy 1 éves hűségidő köt hozzájuk.
De említhetném még azt is, hogy rendszeresen hivatkozom az előző bejelentéseimre, amit állítólag ők rögzítenek, erre az a válasz, hogy azt be is kell bizonyítanom mi hangzott el.
Kértem egy alkalommal, hogy vizsgálják ki mi el a telefonon az üggyel kapcsolatosan, erre jött a válasz levélben, hogy megvizsgálták de nincs igazam, ha nem tetszik menjek a fogyasztóvédelemhez, hírközlési hatósághoz.
Pár napja bújom a fórumokat, a szolgáltatóval kapcsolatos panaszai az ügyfeleknek szinte 99%-ban egyezik az enyémmel, tehát ez arra enged következtetni, hogy ez lehet náluk a gyakorlat.
Sajnos nem igazán tudom eldönteni, hogy mi lenne nekem a jobba, ha én mondanám fel a szerződést, vagy a szolgáltató mondja fel mert nem vagyok hajlandó kifizetni az előfizetés díját a rossz szolgáltatásért.
Nekem úgy tűnik, hogy az elmúlt hónapokban bizonyíthatóan nem tudták kijavítani a hibát. Ráadásul olvasok olyan panaszokat is, hogy vannak előfizetőik, akik már több mint egy éve küzdenek velük a rossz szolgáltatás végett, eredmény nélkül.