Hurrá!!!!
Idézet a facebookról!
"BIHARI ÜGYVÉDI IRODA
dr. Bihari Krisztina ügyvéd, gazdasági-, büntetőjogi szakjogász
Iroda: Szeged 6720 Arany J. u. 7. III. 17, Telefon: 62/312-037, 30/475-0293, E-mail: drbihari@invitel.hu
MKB 10300002-10558258-49020018, adószám: 18471980-2-06, Ügyvédi igazolvány száma: 10679
Tájékoztatom minden volt és leendő ügyfeleimet, hogy a Bihari Ügyvédi Iroda a LOMBARD LÍZING ZRT. ellen pert nyert.
A Szegedi Törvényszék ítéletében kimondta, hogy nem kérhet az ügyvédi irodámtól árfolyamváltozást, kamatváltozást, és minden egyéb kreált jogcímeken történő befizetéseket. Az egyedi lízingszerződésben - valamint az ennek mellékletét képező általános szerződési feltételekben - az árfolyamváltozásra, kamatváltozásra vonatkozó rendelkezést teljes egészében érvénytelenné, azaz semmissé nyilvánította. Ez azt jelenti, hogy - nem jogerős ítéletben - kimondták, hogy forint alapú lízingügyletet kötöttem a hitelintézettel és tőke + kamattartozásom állt fent.
Miután a teljes tartozásomat két évvel a futamidő lejártát megelőzően már megfizettem, így megállapították, hogy a Bihari Ügyvédi Irodát megvásároltam, a vételárat kifizettem. A LOMBARD ZRT szerint közel 6 millió forint a lízingtartozása az irodának. Az ezzel kapcsolatos igényét teljes egészében elutasították.
Ennek a pernyertességnek ezért van jelentősége, mert - a mostohagyermekként kezelt - jogi személyeknek is van kereshetősége.
A peres eljárással kapcsolatban irodám minden tájékoztatást megad, amennyiben az ítéletet megkapom azt interneten közzéteszem.
Bihari Ügyvédi Iroda"