Ha mulasztását nem menti ki a felperes, akkor a bíró a rendelkezésre álló adatok alapján dönt. Mivel a felperes így nem tud tényeket bizonyítani, tényleg valószinű, hogy a keresetet elutasítja.
Ab.
:->
Ha mulasztását nem menti ki a felperes, akkor a bíró a rendelkezésre álló adatok alapján dönt. Mivel a felperes így nem tud tényeket bizonyítani, tényleg valószinű, hogy a keresetet elutasítja.
Ab.
:->
Köszönöm gyors válaszukat!
Az eljárás nem szűnik meg, hanem - végső esetben - a bíró a rendelkezésre álló adatok alapján dönt, és elutasítja a keresetet, ha az nem megalapozott.
Szerintem sokat mondó a felperesek hallgatása. Azt pontosan nem tudom, most mit tesz a bíró, de ha tárgyalást tűz ki és a felperesek oda sem men-nek el, akkor biztosan megszűnik az eljárás. Üdv.
Jó napot!
Szeretnék segítséget kérni.Ajándék visszakövetelési pert indítottak a szüleim ellenem.megvolt az első tárgyalás.A bíró felszólított hogy a több pontból álló beadványukra válaszoljak írásban 15 napon belül ezután 15 napon belül nekik is reagálni kell írásban .Gondolom ez Önöknek tiszta. Azóta én beadtam a választ. Az ő idejük már lejárt sőt már Bírói felszólítást és plusz ezzel 8napot kaptak.De semmi. Ilyenkor a bíró megszűnteti az eljárást ?Kérem egy pár szóban válaszolni?Köszönöm!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02