Üdvözletem!
Lehet, hogy pont időben olvasom ezt?
A napokban jártm náluk, biztosítottak róla, hogy nincs sorsolás és ha nem fogadják el mégse a kérelmünket, akkor visszajár a szerződésnél befizetett összeg.
Szükségünk lenne sűrgősen 4millió Ftra, de ha ilyen bizonytalan itt, akkor elkezdek keresgélni másfele.
Maga az ajánlatuk viszont kedvezőnek tűnne, csak ha a kivitelezzéssel van baj, akkor nem tudom bele merjünk-e fogni.
Esetleg van itt olyan valaki aki mostanában pénzhez is jutott náluk és tudna egy kis felvilágosítást adni?
Nagyon megköszönném!
kész átverés ismét ?
Kedves Hédike!
Én is hallottam arról, hogy ezt a céget a Gazdasági Versenyhivatal megbírságolta. Ha jól emlékszem, akkor az ítéletben arra is felhívták a cég figyelmét, hogy a megtévesztő reklámozási tevékenységet hagyja abba.
Namármost, ha Ön ezután mégis találkozik valahol a médiában ezzel, akkor ajánlja a GVH figyelmébe ezt, és a céget bizonyára visszaesőként már talán le is tiltják a tevékenysége folytatásáról.
Üdvözlettel: szszm
Többször megbirságolt cég nevén nevezve EURÓ CREDIT CONSULTING KFT napi lapban hirdet hitel megoldást, véleményem szerint viszont csak a büntetések árát kívánja beszedni a gyanútlan ahogy nevezik VEVÕK-től. Kedvező hirdetésben említés sincs, hogy csak licit alapján lehet esetleg pénzhez jutni mégpedig úgy, hogy az ugynevezett szerződési összeg 4% befizetés után a licit alkalmával lényegesen alacsonyabb összeget ajánlanak fel, természetesen a szerződési összegre befizetett összeget elfelejtik. Még egy probléma ha szerződést akar a halandó ember kötni akkor a ténylegesen szerződő összegre jutó két havi részletet előre be kell fizetni, amit szerződés felbontásakkor nem előlegként kezelnek tehát nem jár vissza szerintük, csak a futamidő végén / kérdezem erre nem lehet licitálni/. Kérdéseim válasz nélkül maradtak mert a T. Cég a feltett kérdésekre nem válaszol. Szerintem nagyon sok embert megtévesztenek inkább becsapnak úgy mint engem. UGYE ?????
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02