létezik-e az ügyvéd?


ObudaFan # 2005.12.29. 19:38

Nincs mit.

Kandi # 2005.12.29. 19:30

Nagyon köszönöm!

ObudaFan # 2005.12.29. 15:09

A fővárosi/megyei ügyvédi kamaránál tudnak felvilágosítást adni, hogy ilyen ügyvéd szerepel-e a nyilvántartásban, és ha igen, milyen elérhetőséggel.
Ezek címét itt találod meg:
http://www.magyarugyvedikamara.hu/?…

http://www.magyarugyvedikamara.hu/?…

Kandi # 2005.12.29. 14:48

Sziasztok!

Picit hülye a cím, de nem tudtam, hogy mit adjak.

Szóval, az édesapám kb. 10 éve eladta az autóját egy embernek, aki nem fizette ki az árát. Azóta pereskednek, mindig a papám javára döntenek,d e azóta az ember a házát a felesége javára íratta, aztán elváltak, stb. most már egy végrehajtó irodánál van az ügy. Elvileg a nyugdíjából fogják vonnai a több mint 2 millió forintos tartozást.

Na most a napokban kapott a papám egy levelet, hogy fizessen ki ennek az embernek 2,2 millió forintot egy 2002-es építkezés díjaként (a kocsi eladása közben, tehát több mint 10 éve ez az ember építette fel félig az apám házát, aztán lelépett a pénzzel és az autóval együtt, a papám pedig kénytelen volt kifizetni a munkásokat újra).

A felszólító levél összesen három sor, kézzel van címezve, és nem hivatkozik semmire. Az ügyvédi iroda címe a boritékon van rajta. Az alapján próbáltam telefonszámot keresni, de a tudakozó a címen nem tud ilyen nevü emberről és ügyvédről sem. Sőt, az egész városban nem tud ilyen nevü embert.

Hol lehet megtudni, hogy létezik-e egyáltalán ilyen ügyvéd, vagy csak az ember írt valami levelet?

köszönöm a segítséget!