bkv fenyegetőzés

nefi # 2007.09.26. 09:08

Sziasztok!

Én is kaptam leveleket, az egyiket a legutóbbi lakcímemre, abban 4 tétel van 2002-2006-ig, ez egy 40 ezres összeg.Miután ezt megkaptam, fel is vettem az ügyvédi irodával a kapcsolatot.Egyeztettünk, majd abban maradtunk, hogy lekérik a jegyzőkönyveket a BKV-tól. Ez történt 17-én, erre tegnapi nap folyamán kapok egy hívást vidékről( anyumtól) hogy jött egy levél, ugyanattól az ügyvédi irodától, egy 2003-as cucc, amely 10-ezres összeg.Mondanom sem kell ideges lettem, mert épp ezen aggódtam, hogy mi arra a biztosíték, hogy kifizetem, aztán csöpögtetve küldenek még egy pár ilyen levélkét. Tévedés ne essék, rendezni szeretném, mert jobb a nyugalom, hozzáteszem nem vet fel a pénz.
Az értetlenkedésemnek az az oka, hogy az első levelet miért tudták a legutóbbi lakcímemre küldeni, és egy köztes dátumról szólót, pedig, miért küldenek külön egy ezeréves címmre??? Nyugi rákérdeztem,de érdemleges választ nem kaptam a hölgytől. Majd belefutottunk, egy olyanba, amit a hölgy az ügyvédi irodánál rögzített hívásba beismert, hogy el van írva a lakcímem alkotmány helyett alkotás, és a születési hónapom 11, helyett 7 hó. Szóval mit mondtok erre??? Plusz van egy 5 évvel ezelőtti dolog is rögtön lecsaptam rá, mert a levél kibocsátási is a lejárati dátum után keletkezett.

Segítsetek kérlek, fel akarok készülni mindenre...visszaolvastam a topikot, és találtam egy-két jó infót:)))