bkv fenyegetőzés

Vittorio3 # 2007.08.15. 11:52

EUÚ, azaz Egy év után újrakezdik.
Volt "szerencsém" a napokban újjabb pótdíj megfizetési levelet kapnom, ezúttal dr. Kováts Sebestyén László ügyvéd "úrtól".
Az elmúlt egy év alatt sokat fejlődtek, most már a levélhez csatolják a büntetés dátumát, a metró vonalat valamint az okmányt, ami alapján a követelést kérik, ill. felsorolják a vonatkozó jogszabályokat.
Tavaly még dr. Rádi Péter ügyvéd "úrtól" jött a levél, de kis nyomozással kiderítettem, hogy a régi Teve utca 1. a-c VII.em.5. címről Rádi ügyvéd úr, valamilyen véletlen folytán, 6 hónappal ezelőtt pont a Váci út 30. 2. em. címre költözött, oda, ahol az említett dr. Kováts ügyvéd is praktizál. Ezt onnan tudom, hogy elmentem a Teve utcai címre (akárcsak egy évvel ezelőtt) és csak egy teljesen kipucolt irodahelységet találtam. Azt hiszem láttam már hasonló dolgott egy igencsak jó filmben, a Brókerarcokban. Biztos onnan vették az ötletet. Ezúttal kikértem a jegyzőkönyvet, nehogy kétszer szedjék be ugyanarra a büntetést.
Egyszóval sorstársak, dr. Kováts Sebestyén személyében reinkarnálódott dr. Rádi Péter, a bkv "hivatalos pénzbehajtó rabszolgája".