bkv fenyegetőzés

Nicole1 # 2009.07.04. 06:29

Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, MIHEZ VAN JOGA MA a BKV ELLENŐRNEK?
Mindig van bérletem, ennek ellenére, állandóan megállítanak, meggyanúsítanak, hogy hamis!!!!!, lökdösnek, feltartanak, kipakoltatnák velem az egész igazolványarzenálom...a pénztárcámban van minden, így a bélet is egy lyukacsos-átlátszó tokban, de mindig nyúlnak a pénztárcám után, hiába szorongatom két kézzel, ki akarja venni a kezemből, nem adom..stb.
Kérlek, írjátok meg, pontosan mit tehet és mit nem, pl metrón nagy gond, hogy sokat utazom és megállónként ellenőrzik és mindig eljátszák a pakold ki az igazolványaidat, hogy a diákod érvényes és stb..dolgokat...
Elegem van.
Kérlek, írjatok törvényi hivatkozást, konkrétan, mit tudok nekik nyomtatott lapon felmutatni, hogy bizony ehhez és ehhez nincs jogod. Én inkább megmondom, hogy hívjon rendőrt, mert minden iratom rendben van, minthogy bármilyne igazolványom a kezébe adjam..
A nevem, címem köteles vagyok bemondani neki? Ha elvenné a diákigazolványom, leír róla mindent!
Múltkor mentem volna a metró fele, siettem, bemutattam a bérletem de szarakodni akart volna, visszafordultam a mozgólépcső előtt, erre hozzámnyúltam, feltartottak, hogy nem mehetek el, mert köcsög csaló vagyok és hamis a bérletem és mit képzelek magamról!!!!!
Hát inkább a villamost választottam, mivel nagyon siettem.
Szóval kérlek titeket, írjatok törvényi hivatkozást,m amivel ki tudom védeni az ilyen eseteket...