bkv fenyegetőzés

Iberius # 2009.07.09. 17:14

Sziasztok!

Én is BKV zom.A mai nap folyamán kaptam egy szekszárdi ügyvédi irodától egy levelet,hogy 2004 ben nem volt bérletem és többszöri felszólítás ellenére sem fizettem be a pótdíjat!A gond az,hogy egy darab csekk és felszólítás nem jött ez ügyben vagy a kutya megette amit jövő hónapban fogok megvenni!1;A BKV ha Budapesten büntetett meg,miért adja ki mindenféle vidéki ügyvédi irodáknak az ügyet?2; 5év alatt,hogy lehet,hogy csak ennyit kamatozott a pótdíj,hogy az 11200 Ft?3; Ha 5 évig nem volt sürgős,hogy befizessem,akkor most miért lett olyan fontos,hogy 5napon belül fizessem be a pénzt?Ettől nem megy csődbe a BKV vagy mi?4; Mivel valóban nem kaptam sem felszólítást,sem csekket,ők tudják bizonyítani,hogy kiállítottak nekem csekket,felszólítást?Gondolom nekik is el kell menteni az archívumukba ilyet!?Ja,és olvastam,hogy az elévülés függ a jármű fajtájától.Ez egy busz volt ráadásul az a kis kék busz,amiket most mozgássérültbuszoknak használnak.Összegezve!Befizessem vagy sem,elévült e vagy sem?Köszönöm a válaszokat!