bkv fenyegetőzés

Elenors # 2011.06.22. 12:48

Sziasztok!

Nos sajnálatos módon, nekem is hasonló problémáim vannak,mint sok itteni fórumozónak.

El is mondanám hátha van valaki, aki tud valami hasznosat mondani.

Büntetett már meg a bkv, és küldtek is felszólítást, utána reagálás hiányában ügyvédi felszólítást, 24 000 Ft-ról. Jogos volt ki is lett fizetve, bár majdnem egy éve telt el az ügyvédi felszólításig.
Részletfizetést is felajánlottak, szóval havonta befizettem az összeget, hisz igazuk volt, nem akartam bajt.

Nos kb fél éve elkaptak a metrónál, volt bérletem ami érvényes volt, kivéve diák. Vagyis az is volt csak sulit váltottam és pont akkor kellett volna a matrica, én pedig még a régi diákommal mentem, teljesen megfeledkezve a dologról. Mikor elkaptak a nő elvette a diákom, és nem adta vissza amikor kértem, pedig közöltem vele, hogy nincs hozzá joga adja vissza, majd én bediktálom az adataimat. Nem adta. Mondom jó ez van akkor adja a csekket, firkantottam valamit aláírásnak, és gondolta majd a suliba bemegyek és kérek ideiglenest és befizetem a 2000-et 8 napon belül.
Az iskolába bemenet, kértem a titkártól ideiglenest, mire közölte, hogy nem ad ki csak ha igényeltem igazit. Erre én mondtam rendben itt egy kép csináljuk meg és adjon egy ideiglenest. Nem engedte azt sem mivel nem fekete-fehér a kép. Szóval húzódott az ügy, mivel kiderült h az ideiglenes diák 2500 és nálam annyi pénz nem volt, h kép+i.diák+a bírság, szóval nem tudtam elintézni...

Most meg jött egy felszólítás, h 8 napon belül fizessek de nem 24000-et hanem 50000-et!!!!!

Nem is értem, mivel nem írt a BKV semmit és ez a levél ami az ügyvédtől jött sima levél. Csak így hirtelen, csak 50000...ha 24 lenne kifeztném de ez kicsit sok jelen pillanatban...

Remélem tud valaki segíteni valami tanáccsal, vagy megmondani, h pontosan mennyi is az elévülési idő.

Köszönöm előre is, remélem tudtok valamit mondani, telik a nap és addig nem nagyon akarok semmit csinálni, amíg fel nem mérem a lehetőségeket.