Nagyon el vagyok keseredve úgy bömböltem a buszon mint egy gyerek pedig 27 nő vagyok és mint sokan mások én is anyagi csődben vagyok mindig meg veszem a bérletet de most késik a fizum így hát vettem egy db jegyet fel szálltam a 99 buszra a Blahán mivel suliba járok nagyon bele merültem az olvasásba mire felszálltak a Hungária krt-on közterületes kisebbségi illetve két kisebbségi ellenőr hölgy, mikor fel néztem akkor láttam, hogy ellenőrök egyből végig futott a víz a hátamon hogy te jó isten nem érvényesítettem a jegyet, kivettem a jegyemet a bérleteim közül és át adtam az ellenőrnek aki közölte nem olvasgatni kell, kérem a személyijét és rám állt a közterületes, nagyon elkezdtem sírni. És elvette a jegyemet be dugta a jegy érvénysítőbe és nem működött ennek ellenére 12000 ft-ra büntetett meg. Hiába kértem a kisebbségitől miért nem kérik. Rá se rántott. Utána tovább állt és még nézett sokáig a közterületes míg le nem szálltak a buszról én meg csak zokogtam. Megaláztak, meg sértettek, miután haza értem felhívtam az ügyfélszolgálatos panasz irodát aki meg hallgatott és azt mondta közjegyző által lesz ki hallgatva a 3 ember.
Az lenne a kérdésem mivel fel vették a beszélgetést telefonon és mondtam, hogy cigány ezért fel jelenthetnek? Tényleg nagyyon elkeseredtem, hogy mi lesz velem hol van még a fizetésem hol van még 28.-a. Számláimat is be kellett fizetnem sorolhatnám, de nem panaszkodni regisztráltam hanem azért mit lehet tenni ez ellen, ha rossz a jegy érvényesítő és a közterületes is fittyet hányt rá.
Valaki válaszoljon mert nagyon be vagyok pánikolva.
bkv fenyegetőzés
Csibe84
2011.09.07. 11:10

kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog