bkv fenyegetőzés

Pjotr # 2006.09.24. 18:04

Milyen hangnemet....
Te hőzöngtél itt ebben a topicban a bkv ellen nem én, én csak felhívtam a figyelmedet arra, hogy te vagy a hibás nem a bkv.
Az meg, hogy van egy másik topicod ugyenebben a témában, arról meg nem én tehetek, de értelmetlen, itt is elhintesz féligazságokat meg ott is, a de továbbra is tartom, hogy a bkv semmilyen jogellenes cselekedtet nem követett el, csak te.
De ahogy nézem nagyon komoly problémáid lehetnek és azokért sem én vagyok a felelős, ezért megint megsértődsz, de paranoid a viselkedésed, úgy nézem komoly mentális problémákkal küzdesz, érdemes lenne egy szakembert felkeresned.
(nem vagy hajlandó idegenekkel találkozni stb.) 23 évesen először a saját belső világodat kéne rendbetenni...
De ezt szerintem zárjuk le itt.

Menj el az ügyvédhez, kérd a kamatok elengedését és részletfizetést és fizess.
Mást nem tudsz tenni.
Azt mindenképpen kerüld el, hogy bíróság legyen belőle.

Kovács_Béla_Sándor # 2006.09.24. 18:13

Az ügyvéd helyében előre kérném a honort. :)

Dawson # 2006.09.25. 15:41

Nem hinném hogy olyanról kéne irnod amiről fogalmad sincs.
Mielőtt valamihez hozzászólsz előtte illene kicsit körültekintőbbnek lenned ahelyett, hogy másokat ócsárolsz.
Itt nincsenek féligazságok,azt irtam le a másik topicba is amit ide és ami valójában történt.

Az pedig hogy mit kéne helyretennem 23 évesen végképp nem neked kell eldöntened,mint ahogy azt sem milyen vagyok valójában.Itélkezésre kitaláltak más oldalakat.

Mielőtt valamihez hozzászólsz előtte illene kicsit körültekintőbbnek lenned ahelyett, hogy másokat ócsárolsz.
Itt nincsenek féligazságok,azt irtam le a másik topicba is amit ide és ami valójában történt.

Az pedig hogy mit kéne helyretennem 23 évesen végképp nem neked kell eldöntened,mint ahogy azt sem milyen vagyok valójában.Itélkezésre kitaláltak más oldalakat.

Macaroon # 2006.10.03. 10:15

Sziasztok,
Kérem, ha vki felvette már a kapcsolatot Rádi ügyvédúrral tájékoztasson, hogy létezik-e egyáltalán a pasi, mert többünk véleménye szerint a kiküldött behajtás csalás, de semmiképp nem felel meg egyetlen normál kritériumnak sem. Öszsehasonlítottunk két ilyen büntetést, a neten az van, hogy lejárat után esetenkénti 14ezer forint a büntetés összege. Én 95ezret kaptam, ami 11 alkalmat ölel fel, egy másik ember meg 27ezret ami 4 alkalmat. Teljesen logikátlan az egész, Rádi Péterről pedig semmit nem találtunk sehol...létezik egyáltalán? Én a levelet a BKV-nak küldtem be, azt válaszolták: azonnali kivizsgálást kezdeményeznek...
???
Ha vki érdekel van egy ilyen beszkennelt levelem, ami nem az enyém, mert az nagy slunggal kivágtam (tekintve, hogy MINIMUM 5 éve nem ültem semmilyen járművön, a legutolsó büntetéseim nagyja legalább 8-10 évvel ezelőtti)...
M.

Macaroon # 2006.10.03. 10:17

Google, ha Dr. Rádi Péter névre keresek:

http://www.google.hu/search?…

Kovács_Béla_Sándor # 2006.10.03. 10:32

Imádom az összeesküvéselméleteket, de az úr ügyvéd, a fővárosi kamar tagja. S nem csak a BKV-vel, de az ÁÁK-vel is szerződésben állt, áll.

Dr. Rádi Péter Pál
Iroda neve: Dr. Rádi Péter Pál
Iroda címe: 1011 Budapest, Hunyadi J. u. 13. Ii/4.
Telefon: 225-3686
Fax: 225-3685
Kiértesítési cím: 1011 Budapest, Hunyadi J. U. 13. Ii/4.

Macaroon # 2006.10.03. 10:48

Rendben legyen. De ami rám vonatkozik, az akkor sem állja meg a helyét, ugyanis nem járok BKV-val több mint 5 éve. Mi az, hogy ennyit azonnal fizessen be, utaljon, igazolja, és az ennyi meg annyi esetet ölel fel? Ez minden csak nem bizonyított és nem hivatalos...

Macaroon # 2006.10.03. 10:52

Vémint tényleg: hogy küldhet ki egy ilyen levelet nem ajánlva?

ObudaFan # 2006.10.03. 15:03

Az az ő baja, ha nem ajánlva küldte, de ettől függetlenül a kézbesítés bizonyításával megpróbálkozhat.

Macaroon # 2006.10.04. 05:50

Figyelj, etek...
A levél be van szkennelve. ÉN TÉNYLEG NEM ÜLTEM LEGALÁBB 5 ÉVE BKV-n! Amit írnak benne: ennyit meg annyit azonnal utaljon, vagy csekken fizessen és BIZONYÍTSA KÉT NAPON BELÜL! Meg még annyit, hogy ez hány darab pótdíjazás. Nekem sem az összeg, sem a darabszám semmilyen úton módon nem stimmel még akkor sem, ha nem számoltak az elévüléssel, márpedig 5 éven belül semmilyen felszólítást nem kaptam. Kérdem én: hogyan követlhet rajtam bárki pénzt a nélkül, hogy megírná: ekkor meg akkor történt és a pótdíjak a késés miatt ennyivel meg annyival lettek megemelve???
Én nem aggódom az ügy miatt, de komolyan kérdezem a hozzáértőket? Nincs ennek egy kissé blöff, de legalábbis "szedjünk egy kis pénzt, mert szarban vagyunk" szaga?
Hja és ha esetemben már majd' 10 éve ráértek, akkor hova ez a nagy siettség, hogy azonnal utaljak az adott számlaszámra és rögtön hívjam fel, hogy elutaltam_?
M.

Macaroon # 2006.10.04. 05:52

Annyit kérnék még, aki kapott ilyen levelet írja be ide, hogy hány alkalom takar hány pótdíjazást, mert ahány levél annyi eseti összeg jön ki, EZ PL NEM FURCSA SEMMILYEN SZINTEN?

Nekem 11 pótdíjazást írnak, és 96ezret követelnek azonnal. Egy másik embernek ez 4 alkalom és 27ezer Ft.

Kovács_Béla_Sándor # 2006.10.04. 13:35

Késedelmi kamatról, gondolom, hallottál már. Meg a pótdíj összege is változhatott.

Macaroon # 2006.10.04. 14:50

Igen, hallottam.
Akkor sem állja meg a helyét az egész levél úgy ahogy van: nem írják mikorhol, miért, mivel bizonyítható. Soha nem adtam oda semmilyen iratot, azaz egy időben jogsit, abban nincs cím, most megtaláltak: ezek több/közel 10 éve történtek velem, ifjú és bohó, na meg csóró koromban: TEHÁT ez semmi más, mint egy pénzgyűjtési blöff. Kiküldik boldog, s boldogtalannak, hátha bejön belőle valamennyi. Az enyém egymillióezerszázalék, hogy rég elévült.
M.

virslike # 2006.10.04. 21:39

Macaroon! Lehet, hogy igazad van! A barátomnak 24 ügye van és 239000 Ft a büntetés!

Macaroon # 2006.10.06. 13:06

Felvettem a kapcsolatot Rádi úrral webes mélen keresztül:-) (akármikor letagadom,hogy én voltam), majd tájékoztatok mindenkit: azt kértem tőle írja meg, hogy mikor és hol büntettek, mennyire, (alapvetően nem ismertem el, de nem írtam azt sem, hogy esetleg nem lehetséges), arra mennyi a késedelmi kamat, valamint, mivel bizonyítják, hogy én voltam akkor és ott, és ha 5 évvel régebbi az eset, akkor tekintsék elévültnek, mert 5 éven belül semmilyen felszólítást nem kaptam, így az elévülési idő tudomásom szerint nem indult újra.
A hozzáértőket kérdezem: ezeket jogom van tudni nem, mielőtt átutalok 96ezret egy fenyegetőző levélre? (azért ez a levél TÉNYLEG hagy kívánnivalót maga után, még hogy ügyvéd, közröhej, komolyan)
Agyam eldobom.

virslike # 2006.10.06. 17:20

Macaroon! Kiváncsi vagyok, mi lesz a válaszuk, írd meg majd! Végre egy tökös gyerek, aki nem tojik be a saját árnyékától, örülök, hogy vannak még ilyenek! :))))))

Dawson # 2006.10.08. 10:28

Szia!!!!!

Én is pont Rádi úrtól kaptam levelet 219000 forintot kéne fizetnem.2 levelet kaptam,semmi részletezés,semmilyen konkrét papír hogy a 219ezerből mennyi a tényleges tartozás és mennyi a kamat stb.még a jegyzőkönyvet is nekem kellett külön lekérnem hogy tényleg volt e ennyi.

alakul a balhé......

Dawson # 2006.10.08. 10:31

furcsa az egész.nekem azt mondták ott telón keresztül hogy 4 hónapig van náluk az ügy utána indul az eljárás,biróság stb.az én ügyem ott tart hogy nálam vannak a jegyzőkönyvek,de még részletes kimutatást nem kértem le hogy ebből mi mennyi pontosan.

nagyon nem egyenes ez az egész.az én ptódijazásom 23 volt.akkor nekem hogy lett 219000 forint?

Kovács_Béla_Sándor # 2006.10.08. 10:53

Fizethetsz többet is, nem fogják visszautasítani...

Macaroon # 2006.10.09. 07:27

Nézd Kovács Béla Sándor, kérlek arra válaszolj nekik kell-e bizonyítani, vagy nem nekik kell bizonyítani? Van-e olyan ember akinek kötelessége lenne egy totálisan részletezés mentes levélre AZONNAL UTALNIA??? Mert én úgy érzem, hogy ebben vmi jogilag támadható stikli is van, mert ha ők teljességgel tudatában vannak annak, hogy az én állítólag 11 pótdíjazásomból 10 ezer évvel ezelőtt elévült (kb. 5 éve volt egy büntetéses esetem amire emlékszem, de az is már a határon van, az összes többi nagyjából 10 éves, és ez komoly!) akkor ÕK NEM JÁRNAK EL JOGSZERÛEN SZERINTEM.

Kovács_Béla_Sándor # 2006.10.09. 07:51

Semmi jogszerűtlen nincs abban, ha valaki elévült követelés kifizetését kéri. Jogszerűtlen viszont szolgáltatást igénybe venni (tkp. szerződést kötni) és nem fizetni érte (tkp. szerződést szegni). Megintcsak nem jogszerűtlen háborogni és szájalni, ha az illetőn ezt számon kérik. De szégyenletes...