Ha nem fizeted vissza a pénzt akkor jogos a feljelentés.
Ha pénteken visszautalod,akkor nincs mitől tartanod.
Ha nem fizeted vissza a pénzt akkor jogos a feljelentés.
Ha pénteken visszautalod,akkor nincs mitől tartanod.
Ktam
„o mondta hogy mar teljesen mindegy mit csinalok ugyanis mar feljelentett.
Probaltam megegyezni vele, en mar masnap visszaakartam kuldeni de nem hajlott ra.”
Na persze, mert csak azt érezte, hogy folyamatosan ígérgetsz, tettek nem követik.
gerbera317
Persze hogy ertelek, de ugy erzem kicsit tamadolag lepsz fel irantam. Az okat nem tudom, de neked is koszonom a segitseget.
Röviden összefoglalva: Fizesd neki vissza, és arról számolj be itt, hogy ez megtörtént! És ez - és csakis ez - után jöhet a nagy kérdés, hogy most mire számíthatsz. De amíg vacillálsz meg értetlenkedsz, addig semmi jóra ne számíts!
drbjozsef
Koszonom a segìtsegedet!
„en mar masnap visszaakartam kuldeni de nem hajlott ra.”
Mire te megtartottad a pénzt, és továbbra is magadnál tartod. Látjuk, mennyire vissza akarod adni. Nem ez a baj, hogy mi látjuk, hanem az, hogy ő is látja. És ha még sokáig értetlenkedsz, a rendőrség így fogja látni, meg a bíró is. Érted? Nem érted?
Illetve en azt kerdeztem hogy mar keso van e, nem hogy gondolkozom rajta.
Nem gondolkozom rajta, o mondta hogy mar teljesen mindegy mit csinalok ugyanis mar feljelentett. Probaltam megegyezni vele, en mar masnap visszaakartam kuldeni de nem hajlott ra.
Azóta már csütörtök van, és még mindig nem adtad vissza a pénzét, mitöbb, azon gondolkozol, hogy egyáltalán visszaadd-e neki? Jár a feljelentés. Ha akkor nem is, de mától mindenképpen.
Ktam,
Fizesd vissza neki a vételárat (ha biztosra akarsz menni : az ő utalási költségével együtt), és további teendőd nincs.
Szinte biztos, hogy a rendőrség el fogja utasítani a feljelentését, mert ez nem csalás, hanem polgári jogi vita a teljesítésről. Ha nem fizeted vissza a pénzét, még akkor sem feltétlenül csalás, de ez egy másik történet.
Ha mégis nyomozás indulna, elég igazolnod a pénze visszautalását, és meg is szüntetik az eljárást. De nem is lesz.
Illetve meg annyit szeretnek kerdezni hogy ennek mi lesz a menete? Ugyanis meg nem volt hasonloban reszem. Fogok kapni levelet hogy megkell jelennem valahol? Vagy autoval jonnek ertem?
Koszonom!
Tisztelt fórumozók!
Tortent velem a kovetkezo eset, amiert feljelentest tettek ellenem.
Multhet Penteken eladasra kinaltam egy termeket 150.000 Ft ert, amit egy illeto meg is vasarolt elore utalassal. Megbeszeltuk hogy amit idom engedni postara adom neki. Hetfon a termeket sajnalatos modon csomagolas kozben elejtettem, ami osszetort es nem tudtam feladni. Ezt jeleztem is a vasarlonak hogy sajnos ez tortent, nagyon sajnalom es szeretnem megteriteni a kart. Azt a valaszt kaptam hogy az adott napon ha delutan 4 ig nem fizetem vissza a penzt rendorseghez fordul ahol csalas miatt feljelentest tett. Szepen megkertem hogy varjon vele, ugyanis dolgoztam a bankba nem tudtam bemenni elintezni a visszautalast. Masnap beszeltunk, megkertem szepen hogy ne forduljon a rendorseghez mert vissza is fizetem a penzt. Az a valasz fogadott hogy mar keso, jart kapitanysagon ahol feljelentest tett ellenem csalas vadjaval. Innentol mit tudok tenni az ugy erdekeben? Ha visszafizetem neki mar keso, vagy van ertelme meg?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
A szükséges sütik elengedhetetlenek a weboldal megfelelő működéséhez. Ezek a sütik biztosítják a weboldal alapvető funkcióit és biztonsági jellemzőit, névtelenül.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
A teljesítménysütiket a weboldal kulcsfontosságú teljesítménymutatóinak megértésére és elemzésére használják, ami segít a látogatók számára jobb felhasználói élményt nyújtani.
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
Az analitikai sütiket arra használják, hogy megértsék, hogyan lépnek kapcsolatba a látogatók a weboldallal. Ezek a sütik segítenek anonim, statisztikai információt szolgáltatni a látogatók számáról, a visszafordulási arányról, a forgalom forrásáról stb.
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
A hirdetési sütiket arra használják, hogy a látogatókat releváns hirdetésekkel és marketingkampányokkal találkozhassanak. Ezek a cookie-k nyomon követik a látogatókat a webhelyeken keresztül és információkat gyűjtenek, hogy személyre szabott hirdetéseket jeleníthessenek meg.
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
Az egyéb kategorizálatlan sütik azok, amelyek elemzése folyamatban van, és még nem kerültek kategóriába sorolásra.
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |