Jogosulatlan profil készítése

Niki2025 # 2026.03.01. 21:51

Szomorú örökös
Igen, úgy tűnik

Szomorú örökös # 2026.03.01. 17:35

drbjozsef

Szerintem engedjük el ezt a proxy-gyereket!
Ahogy elnézem az aktivitását a többi topikban, félő, hogy az „intézetben” megint számítógép közelbe került. :-D :-D :-D

byproxy (törölt felhasználó) # 2026.03.01. 17:16

Rendben, tájékoztatom édesanyámat , de ő valószínű nem érdekli annyira, mint engem, nem a jelentgetős tipus

drbjozsef # 2026.03.01. 17:14

byproxy,

Nyilván nem te vagy az érintett, édesanyád persze bemehet feljelentést tenni, az ő képével létrehozott linkedin fiók valszeg képmással való visszaélés, amit művel, meg bökdösget, az meg majd kiderül, minek minősítik.

Kezdetnek örökös javaslata a legésszerűbb : első kör a szolgáltatónál.

byproxy (törölt felhasználó) # 2026.03.01. 17:13

Jelenttettem , de nem törölték . Rendőr haverom mondta hogy ez nem fér bele ilyenekkel ne akadályozzam a rendszert .

Szomorú örökös # 2026.03.01. 14:54

byproxy

internetes zaklatást hogy kell feljelenteni ? vagy külön Internet Rendőrség létezik, ahol ezeket muszáj?
Besétálsz a rendőrségre, kivárod a sorodat - itt nálunk min. több óra - és feljelentést teszel.

Azt mondták, hogy ez naponta többszáz alkalommal megtörténik Magyarországon , és valószínű nem is ellenem irányul.
Azt mondták, nem kell mindent magamra venni.

Elhiheted, hogy az ügy súlyának megfelelően fognak ők is foglalkozni vele. Magyarul sokra ne számíts!

Nem lenne egyszerűbb jelenteni az oldal üzemeltetőjének, hogy töröljék, mert másnak adja ki magát?

byproxy (törölt felhasználó) # 2026.03.01. 12:38

Értem kedves József hát maga a kérdés hogy akkor ez milyen bűncselekményt valósít meg ? internetes zaklatást hogy kell feljelenteni ? vagy külön Internet Rendőrség létezik, ahol ezeket muszáj? Azt mondták, hogy ez naponta többszáz alkalommal megtörténik Magyarországon , és valószínű nem is ellenem irányul. Azt mondták, nem kell mindent magamra venni. :)

drbjozsef # 2026.03.01. 05:50

Nem vagyok ügyvéd, még csak jogász sem.
Érteni sem igen értettem a leírásod (bökdös? fejlemény? class action?), mindenestre a célzás annak szólt, hogy megtisztelő - vagy akármilyen - választ általában kérdésre lehet adni. Az pedig itt nincsen.

byproxy (törölt felhasználó) # 2026.02.28. 23:07

most ezt nem értem ügyvéld úr

drbjozsef # 2026.02.28. 20:25

Szívesen.

byproxy (törölt felhasználó) # 2026.02.28. 11:34

Előre is köszönöm megtisztelő válaszukat!

byproxy (törölt felhasználó) # 2026.02.28. 11:33

Tisztelt Jogi szakértők!

Abból az okból fordulok Önökhöz, hogy valaki (szerintem talán a egyetlen és legfőbb ellenségem, de még ez se biztos) létrehozott anyám egyik kevésbé jól sikerült képével (Rosszak a fényviszonyok!) egy LinkedIn profilt, ahol egy viszonylag okos nőként van beállítva, ez nem is baj, mivel nagyjából lefedi a valóságot. Ami viszont nem tetszik nekünk, hogy állandóan politizálgat, ráadásul azzal a párttal, amit mi nem szeretünk... Meg bűncselekményeket oszt meg, jogszabályhelyeket, mikor az anyámnak nincs is jogi végzettsége. Konkrétan ügyvédként van előadva.. És a volt osztálytársaimat jelölgeti, bökdösgeti, zaklatgatja éjjal-nappal! Ami miatt már konkrétan fejlemény megtételére is gondoltak a Magyar Rendőrségen. (legtöbbjük külföldön lakik, sőt ez a zaklató is, így ez nem igazán érthető!) Annyi közös bennük, hogy magyar állampolgárok. Más nincsen. Viszont ha már így van, arra gondoltunk, beszélgettünk, tanácskoztunk, hogy egy csoportos fejleményt kéne beadni (páran azt hiszik hogy ez Amériká hogy nagyba menjen a class action! sajnos ez nem így van), zaklatás miatt , mivel jó lenne ha nem így próbálna nekünk üzengetni! Mert ez így már bőven az internetes zaklatás kategória! Említettük neki, nem igazán hatotta meg sajnos, hanem inkább minket vádol bűncselekményekkel, amiknek a fele sem igaz.