Halihó!
Következő kérdésem lenne...
Könnyű testi sértés vétsége miatt hamarosan bíróságra megyek. Válófélben levő feleségem jelentett fel a bíróságon december közepén. Októberben költöztem el tőle, karácsonyig a telefont sem vette fel - pedig csak lányom hogyléte felől érdeklődtem volna. Tehát nem találkoztunk, de ezt nem tudom bizonyítani. Költözéskor fültövön vágott - azóta sem hallok rendesen- erre én megfogtam a karját. Én nem tettem ellene semmit, hagytam annyiban az egészet - mert legalább a ruháim egy részét sikerült kimenekítenem...
Most várom az idézést, nem tudom mit tegyek. Fogadjak ügyvédet? Mire számíthatok?
Hozzá kell még tenni a történethez, hogy ugyancsak december közepén feljelentett garázdaság vétsége miatt. A saját autómról levettem a rendszámot, hogy kivonassam a forgalombó. Akkor még nem tudtam, hogy ez bűncselekménynek számít. Megkaptam érte a "magamét" két év próbaidőre bocsátás.
A két feljelentés egy időben történhetett, de erre sincs bizonyték.
Ezen kívül pont ő az, aki folyamatosan rágalmaz, sms-ben mindenféle hazembernek, hazugnak nevez. Ezzel esetleg vissza lehet vágni? (az sms-ek egy részét megtartottam) Mit tegyek, hogy a "legjobban" jöjjek ki a történetből? Ja és akkor még ott a válás és a gyerek láthatás is? Mennyiben befolyásolja a testi sértés a láthatás szabályozását?
Rettenetesen el vagyok keseredve, végre szeretnék nyugodt életet élni....
Segítsetek, adjatok tanácsot kérlek!!!
Köszi! A