szerződés visszadátumozása


Dr. Jégember # 2014.12.04. 18:23

Memtudomka1 esete intellektuális közokirat-hamisítás, mert a színlelt adásvételi szerződés felhasználásával valótlan adatok kerültek a KEK KH közokiratnak minősülő (közhiteles) járműnyilvántartásába.

Dr. Jégember

lajcsó # 2014.12.04. 14:04

"Ez nem okirat hamisítás és nem csalás?"
Egyik ügyemben a II. fok kimondta, hogy a keltezés nem releváns része a szerződésnek. Tehát a nem valós keltezés miatt történt magánokirat hamisítás.
Mitől lenne csalás? Van szó jogtalan haszonszerzési célzatról, meg a másik fél tévedésbe ejtéséről vagy tévedésben tartásáról?

Nofene # 2014.12.04. 11:33

Mit lehet tenni, ha egy Magyarországon bejegyzett cég, aki Németországba történő munkaerő közvetítéssel és képzéssel is foglalkozik, olyan szerződést akar aláíratni, melynek komoly anyagi vonzatai vannak a szerződőre nézve, és a szerződést közel másfél évvel korábbi dátumra akarja megkötni? A szankciók a szerződéskötés dátumához képest történnek. Ez nem okirat hamisítás és nem csalás?

Agent Cooper # 2014.02.24. 07:22

Kedves nemtudomka1!

Ön egy csalásnak az elkövetője és elkövetett egy magánokirat-hamisítást (pontosabban hamis magánokirat felhasználást) is.
Ön szerint ebből milyen problémája lehet?

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

nemtudomka1 # 2014.02.23. 12:14

T.Cim! Volt barátom rávett, hogy vásároljak meg a nevemre egy autót, de neki.A tulajdonos meghalt, arra vett rá, hogy visszadátumozott adásvételi papirt irjak alá.Az autót azóta eledta és vett egy másikat.Az örökösök keresik az autót.Milyen problémám lehet ebből az autó sosem volt az enyém, csak a volt barátom vitt bele.Mit tehetek? Köszönöm.