Tisztelt Ügyvéd Úr!
Teljesen el vagyok keseredve, mert én úgy érzem hogy a mi ügyvédünk semmit nem csinált azér a pénzért amit kért és nem kis összegről van szó. Még március végén azt mondta hogy az ügyész azt mondta hogy meghosszabbitja a párom előzetesét 2 hónappal (fél éves tárgyalás után volt ez) és hogy több hosszabbítást nem fog kérni szabadlábra helyezi. Vártuk az időt hogy mi lesz és közölte aznap mikor letelt a párom hosszabbítása hogy most kapott papirt és ügydöntőt kapott. Ezt abszolut nem értem, hogy ilyen hogy történhet és állitólag az ügyész már más nem az aki mindezek előtt mármint a hoszabbitást letelte előtt a nyomozás lezárását csinálta. Ilyen létezhet hogy ez igy működik? 0-5 évig terjedő büntetéssel súlytható ügyről van szó! Közben volt neki egy másik ügye még jó pár éve, aminek most mondták ki az első foku ítéletét és ott 2 év 6 hónapra itélték. Ebből akkor 10 hónapot volt előzetesben. Viszont én ugy hallottam hogy az hogy bilincsben viszik tárgyalásra nyomósan befolyásolhatja az itéletet. Ő nem volt az első 5 vádlott között mégis 2x annyi büntetést kapott mint mások. Most már több mint 8 hónapja van előzestesben, és ez lesz 12 is mire az első tárgyalás meg történik, kiváncsi lennék arra, hogy összbüntetéssel hogy jönnénk ki ön szerint? Mert a mi ügyvédünk annyit mondott majd meglátjuk mi alakul stb.... de megmondom őszintén hogy nem tudok már neki hinni, egyszer ezt egyszer azt mond. A bizalom már nincs meg felé és sajnos nem ugy álunk anyagilag hogy fogadjak másikat. Egyedül vagyok a 8 éves fiammal, családi segitség szerencsére van de nem olyan mértékü hogy spórolni tudjak, hitelekkel is meg vagyok áldva, tehát nem egyszerü. Kérem szépen válaszoljon nekem! Köszönöm szépen előre is a segitségét!
Üdvözölöm és szép napot kívánok! :)