TÖKÖLI BV


Majordomus # 2022.10.29. 19:53

Még nem jártam ott.

Jakab Anita # 2022.10.29. 17:58

Sziasztok!
Érdeklődnék hogy esetleg valaki tud valamit a tököli reintegráciorol?

Judy111 # 2019.08.22. 08:51

Kedves Hozzátartozók! Indult egy új Facebook csoport, itt az információáramlás picit lassú. A csoport neve: Négy Fal Között. Csatlakozzatok, hátha tudunk segíteni egymásnak.

Gizella0601 # 2019.05.12. 15:18

Sziasztok.Párom két és fél évet leült.Februárba szabadúlt volna. De azóta folyamatosan elővesznek neki büntetéseket. Most elintéztük azt hogy lábbilincsel kijöhessen.Voltmár valaki ilyen helyzetbe? Mennyi idő míg kijöhet? Még papírokat sem küldtek. Egy hete hivott a nevelője hogy befogadom e. De papir meg sehol. :(

Edo90 # 2019.04.25. 04:18

Sziasztok. Engem is érdekelne az előttem szóló kérdése. Az én férjem reintegrációja már folyamatban van Tökölön. Már csak egy tárgyalást várunk. Eddig támogatják akik előtt volt, de a bíróról én sem hallottam jókat. Valakinek valami személyes tapasztalat? Köszönöm

Kriszti92 # 2019.04.21. 12:01

Sziasztok! Van itt olyan esetleg akinek a hozzátartozója a Tököli Bv.-ben,tölti vagy töltötte a büntetését és megkapta a reintegrációt? Sajnos az én párom is itt tölti a büntetését,de el akarja magát szállíttatni,mert mindenhol azt az infót kapjuk,hogy felejtsük el hogy ott valaha is megkapja a reintegrációs őrizetet,mert soha senkinek nem adják meg. Erről esetleg tud valaki kicsit többet?
További szép napot.

Dr.Attika # 2018.10.05. 13:58

Kedves Renike13!
Ne sértődjön meg. Amit kért olyan, mintha a Cukrászok Szövetségétől azt kérte volna, hogy adják meg, hogy Tökölön ki a legeslegjobb cukrász.

Renike13 # 2018.10.04. 21:26

Köszönöm a segítséget! Remélem jót szórakoztak...egyesek.

drbjozsef # 2018.10.02. 06:25

(pedig mennyivel szebb lett volna a "legeslegtökösebb tököli ügyvéd")

Dr.Attika # 2018.10.02. 05:26

Az még nem is lenne akkora nagy gond. Az már inkább, ha nem mondanak igazat a kirendelt védőnek a tényállást illetően. Pl. "Nem ütöttem nyakon a buszvezetőt. Barátságbul meg akartam paskolni a nyakát, de a paskolás olyan erősre sikerült, hogy a buszvezető járdát fogott." Ezzel állj a bíróság elé.

Szomorú örökös # 2018.10.02. 04:41

dmosza

..."a leges legjobb tököli ügyvéd"..tetszett.

Egyszer fültanúja voltam, ahogy egy kirendelt ügyvéddel beszélgetett két kisebbségi. Meg akarták győzni róla, hogy a „védence” annyira, de annyira rendes ember és ők sem értik, hogy került lakat alá. :-D

Dr.Attika # 2018.10.02. 03:35

Van 3 ügyvéd Tökölön. Három közül nem nehéz kiválasztani a leges legjobbat.

alfateam # 2018.10.01. 17:39

Őt Neked kell megkeresned, itt baloldalt "ügyvédi szaknévsor"

Renike13 # 2018.10.01. 17:07

Jó estét! Legyenek szívesek megadni nekem a leges legjobb tököli ügyvéd telefonszámát vagy email cimét! Köszönöm szépen

Merci04 # 2018.06.27. 04:32

Sziasztok! Abban kérném a segítségeteket /tanácsokat hogy az én férjem Tökölön van kapott 8 hónap börtönt amiből 6 hónap után szabadulhat... Szerintetek ilyen esetben is jár neki eltav akár 24 órára? Ha úgy van kinél vagy hol tudom én ezt kérni? Köszönöm

Szomi # 2018.04.24. 16:34

Nagyon tetszik az utolsó két hozzászólás. Örülök hogy vannak még olyan emberek, akik tisztán látnak. A börtön, az olyan hely, ahová bármelyikünk bekerülhet, a mai világban.Bárki.
A csomagküldéssel kapcsolatban vajon lett már döntés hozva? Megszüntetik? Esetleg megmarad ez az egyetlen pozitív dolog, amit még tud a családtag tenni annak érdekében hogy a hozzátartóját minimálisan segítse? Bizonyára sokan örülnénk annak, ha megmaradna ez a lehetőség....

Timi008 # 2018.04.03. 13:24

Végig olvastam egy pár hozzászólást.A Bv intézetbe napi 500 forintért tartják a rabokat.El lehet gondolkodni ez a pénz mire elég.Amugy meg mindenkinek van ott egy téglája.

LelkesK # 2018.04.01. 21:03

Sajnos ez már pszichológia amiről irsz. Azért nézik le egyesek a börtönviselteket, hajléktalanokat kétkezi munkásokat sorolhatnám, mert pontosan tudják, ők is bármikor ebbe a helyzetbe kerülhetnek. Ez egy pszichológiai védekezés.

lev1991 # 2018.04.01. 14:15

Annyira érdekes a jogról és kötelezettségről szóló eszmecseréjük, hogy engedjék meg, hogy én is kifejtsem a véleményem. Különbséget teszünk jogi, erkölcsi és emberi kötelezettségek között, igaz? Na már most. Azok akik a börtönben ülnek a jog szerint lettek elítélve. (Teszem hozzá az ügyvéd úr korábbi hozzászólását, hogy az emberek 10%-át igazságtalanul ítélik el. Vagyis úgy kerül rácsok mögé, hogy nem ott lenne a helye!!!). Nyilván ezek a törvények próbálják védeni az erkölcsöt és az emberek alapvető jogait, de mégis csak a jogi passzusok alapján ítélnek el valakit. Vagyis az alapján amit az Állam büntetni rendel. Kérdem én: és mi van azokkal akik, nem a jogba ütköztek bele, hanem emberileg vagy erkölcsileg hibáztak, mulasztottak, rontottak el dolgokat. Ma erre nincsen büntetés, megtorlás, büntetési intézmény. Vagyis nagyon könnyű lenézni és elítélni azt, aki börtönbe került - akár ártatlanul is, de mi sem vagyunk jobbak, csak éppen a mi vétkeinkre még nem találtak ki büntetési formát és rendszert. Vajon az nem számít bűnnek, amikor elfordítom a fejem egy segítségre szorulótól, vagy amikor nem állok ki az igazság mellett amin akár emberi életek múlhatnak, vagy éppen amikor nem szólalok fel és nem teszek semmit amikor igazságtalanság történik valakivel és az illető testileg/lelkileg sérül? Amikor "A" ember jogilag megvádolja "B"-t nem kizárt hogy neki is vannak bűnei csak az éppen nem a jogi halmazban található, hanem az erkölcsiben, vagy az emberiben.
Különben ma Magyarországon nem egy túl bonyolult dolog börtönbe juttatni valakit. Vannak ügyészek, ügyvédek akik meséltek nekem pár érdekes dolgot, amitől gyökerestül megváltozott az én véleményem is az elítéltekről. Meg van ma már a lefizetés kiépített és kialakult intézménye, amely nyílt titok. És akkor itt visszacsatolhatok az előző okfejtésemre, hogy azok az orvosok/bírok/ügyészek stb, akik egy - vagy több - ilyen akcióban részt vesznek mások életének és családjaik életének kárára, ők nem bűnösök? Nem rács mögé valók? Persze könnyű újjal mutogatni a másikra, hogy ő egy börtön töltelék, neki nem jár semmi és e mellé kihúzni magamat, hogy én milyen zseniális vagyok mert nem kerültem oda. Hát, kerülhet - bárki - de ettől még nem feltétlenül különb csak éppen nem jogilag vétkezett.

Szomi # 2018.01.07. 20:30

Igen, van igazság abban, hogy vannak kötelezettségeink amit elmulasztott a hozzátartozóm, azt most ő megbűnhődi.Nem libamájon akár élni, de nem is moslékon...
Viszont ha már igazságszolgáltatás, akkor aki embert ölt, vagy rabolt, az miért csak enyhe büntetést kap? Az kissebb bűn, mint az aki adóját nem úgy fizeti ahogy kell? de okosak vagytok. Nem azért éhezik a hontalan, mert az én hozzátartozóm nem fizetett be valamennyi adót, hanem mert a nagyhalak még lubickolnak. Az Uniós pénzeket pedig nem a kis vállalkozók élik fel...Egyébként valóban nem csámcsogtál kedves Vadsuhanc... Biztosan te vagy itt az Ítélőbíró.. ???? Ez a fórum nem arról szól hogy neked kell ítélkezés. Ugye tudod?

Burn Out # 2018.01.07. 19:42

Szerintem se menjünk inkább bele. A lényeg, hogy 2018.07.01. napjától módosul a jogszabály és tényleg csak a kijelölt boltokban lehet majd vásárolni.

Véleményem szerint nem sérül a fogvatartottak joga, mert a csomagküldés lehetőségét továbbra is biztosítja az állam. Persze a jogvédők nyilván máshogy gondolják.

tudatlan3 # 2018.01.07. 19:41

Nem ítélkezem a rokonod felett, ezt már megtette a Bíróság de mégegyszer elmondom a kedves hozzátartozód által elkövetett bŰncselekmény miatt lehet több ember éhezik.

Te most ténylég ennyire gy vagy vagy csak eljátszod?
Orrod elött lopják szét a eu pénzeket és te komolyan veszed amit írsz?

Vadsuhanc # 2018.01.07. 19:30

Aki az államnak ne fizet adót az nem járul hozzá a terhes anyák a rákbetegek, a nyugdíjasok, a mozgássérült gyermekek ellátásához és még sorolhatnám.

Gondolom az elcsalt adó és ennek elköltött összege bőven futná a börtönben töltött évek finanszírozását.

És ne gyere azzal, hogy nincs sértett mert igen is Magyarország állampolgárai sértettek.

És még én vagyok szűklátókörű, hogy nem sajnálom a magyar bíróság által elítélt bűnözőt mert nem tud a börtönben libamájat enni.

Részemről a téma befejezve.......... És ne haragudj, hogy kicsit elszállt az agyam.

Szomi # 2018.01.07. 19:01

Leírom neked, bár nem tartozik ide,viszont nem azt írtam, hogy áldozat. Vállalkozott. Az Államnak nem fizetett elegendő adót, ezért került ilyen helyre. Civil áldozatokról szó sincs. Biztosan megérdemelte a büntetést dehogy többet kap egy ilyen jellegű bűntett miatt, mint aki drogot árult, ölt embert, rabolt ki civil embert, vagy erőszakolt nőt, gyermeket, na ez a magyar igazságszolgáltatás Szóval közel sincs azokhoz az agyhalott emberekhez, akik ilyenek miatt vannak bent. Ez van.
Ő miatta nem éhezik senki, és nem került utcára sem.

Vadsuhanc # 2018.01.07. 18:20

Kedves szomi elmondanád egy rövid mondattal, hogy a Te hozzátartozód miért került börtönbe, amely miatt nem érvényes rá az, hogy valakit megkárosított?

Nem csámcsogni és nem elítélni akarom, csak érdekelne mi az a körülmény ami miatt Ő áldozat és nem egy bűncselekmény elkövetője?