Sziasztok. Az én párom eddig Szolnokon volt.26-án elszállították,mert pénzbírsága van. Azóta még nem kaptam tőle levelet... Kb mennyi időbe telik míg levelet kapok tőle. ? Ha kirakják dolgozni,akkor kb mennyi fizetést kap? Mert azt beleveteti a pénzbírságba... Júlisba születik a babánk és szeretnék apasági nyilatkozatot sináltatni. Erre van lehetőség? Aki tud valami segítséget az a nanobaba15@freemail.hu ra írjon. Már kétségbe estem,mert egy levelet nem kaptam még..
Állampuszta
sziasztok tudna nekem valaki felvilágositást adni vagy leirni ezeket a dolgokat nagyon megköszönném!! a páromat most szállitották állampusztára tudja e valaki hogy mennyi idö után tud jelentkezni?? hogy tudok lejutni állampusztára mert a máv azt mondta közvetlen vonat nem megy oda nem tudják hogy lehet odajutni!! mennyit tud onnan telefonálni stb?? köszönöm elöre is aki tudja ezeket a dolgokat megköszönném ha megirná akár emailba is!! tszilvi003@freemail.hu köszönöm elöre is!!!
Itt keresgélj!
sziasztok!! az én páromat most szállitják állampusztára és szeretném megkérdezni hogy oda hogy lehet lejutni (vonat vagy buszal) mert 3 gyermekemmel mennék de fogalmam sincs és amire lesz a beszélö szeretnék mindent megtudni!! nagyon megköszönöm elöre is a segitséget?? esetleg arrol tudna valaki mondani valamit hogy mien hely?? hányszor tud telefonálni?? stb?? köszönöm elöre is!! tszilvi003@freemail.hu
Semmi gond, Rafina :(
A legutóbbi információk itt a fórumon kb. fél évvel ezelőttiek, és az érdekelne, hogy most milyen bent a helyzet, milyenek a körülmények, adnak-e eltávot, stb...
alessandra
Bocs tévedtem:-(
Ez a fórum éppen erre való.
Kedves alessandra67!
Tapasztalata?
A legtöbbünk még nem volt bezárva oda. Mire vagy kíváncsi?
http://www.hartaportal.hu/page.php?59
Minden jót!
R
sziasztok, a párom pár napja került Állampusztára, valami friss információja tapasztalata van valakinek?
Sziasztok!Én nemrég szabadultam az egyik magyarországi BVI-ből. Az elején nem találtam a helyem,nehéz volt,nehezen ment az idő és munkába se vettek ki!Aztán történt valami!!Egy kapcsolat tartóm beküldött nekem egy levelező tanfolyamot,azzal a szöveggel hogy úgy is van időm,hát töltsem el hasznosan és csináljam meg ezt a tanfolyamot.El is kezdtem megcsinálni.Amint az elsőt befejeztem,hihetetlen tudásra tettem szert.Elkezdtem a gyakorlatban alkalmazni és kezdtek velem jó dolgok történni .Például:Kivettek munkába,majd megkaptam a börtön legjobb munkáját,jutalombeszélőket kaptam.Elkezdtem a többi tanfolyamot is megcsinálni és még több jó kezdett velem történni. Pl:fogház minősítés,jutalom eltáv.Most már kint vagyok a szabad életben és jó munkát sikerült találnom,rendben van az életem.Ezt pedig ezeken a tanfolyamokon tanult technikáknak köszönhetem!!Ha szeretnétek a hozzátartozóitokon segíteni és a bent létüket megkönnyíteni,majd a kinti életben szeretnétek hogy sikeresen boldoguljanak és így a ti életetek is könnyebb legyen akkor itt tudtok érdeklődni.info@criminon.hu.Ezek tanfolyamok INGYENESEK!!!!!!!!Én is szegény voltam,de most már jól fizető munkám van!!Megváltozik az életetek és a hozzátartozóitoké is ha felveszitek a kapcsolatot ezzel a szervezettel!
Sziasztok!
A férjem Állampusztán volt.Most már Soltra helyezték át.Esetleg tudjátok,hogy mikor van Solton beszélő .Illetve a solti objectum,hol található Solton és hogy lehet megközelíteni?Nem kocsira gondolok?
Köszi mindenkinek
A buszok menetrendjét megnézheted a www.wolan.hu weboldalon. Taxi nem hiszem, hogy járna arra.
Sziasztok!
A férjemet az Állampusztai BV intézetbe szállítják át.Eddig Budapesten volt.
Mivel láttam,hogy csak egy busz megy az Intézetbe ,ez lenne a kérdésem,hogy Hartától van-e egy másik közlekedési eszköz?Hogy járnak a buszok,vannak-e taxik?
Bulgáriából írok és a héten utaznék ,ezért lenne fontos időben tudni
Köszi mindenkinek a segítségét.
az email címem ujra_again@yahoo.com
Sziasztok!
Nekem a párom 3 hete került állampusztára.Szolnokon volt előzetesben.Olyat szeretnék kérdezni,hogy haza engedik e esetleg hétvégére valamikor?2évet kapott ,akkor mennyi kedvezménye van.Dolgozik akkor kap e kedvezményt? írjatok légyszi az mailomra
papaimelinda@freemail.hu
köszönöm a segítségeteket
Tegnap lehetett telefonàlni a párom körletében de nem hívott , akinek állampusztán van ismerőse azzal tudott valaki beszélni ? Izgulok hogy valami baj van vele.
sziaztok nekem a férjem solton van ha valakinek kérdése lenne irjon
Myhope nalatok mi a helyzet? Csak mert a haza jövetelre én is kivancsi lennek. Állampusztàn az esély erre igen csekély. Mi is azon vagyunk hogy átvigyék baracskara es ott kaphat eltávot.
Átlag normálisak az emberek. Senki nem akar fegyelmit. Az én parom heti 3 napot tud telefonalni 5 perceket de néha egy nap tud kettöször 5 percet ha időben van. Kérdezzetek nyugodtan. Kitartást mindenkinek
Szia Dodo!
Esetleg én is kérdezhetek néhány dolgot Állampusztáról?
Milyenek bent az elítéltek? Milyen gyakran és mennyit lehet telefonàlni?
Köszi előre is!
Az én párom 2 honapja van bent. Kérdezz ha tudok válaszolok
Szia. Az én párom 2 hónapja van ott. Kérdezz ha tudok segíteni szolj ..
Sziasztok!
Új vagyok itt, ma ment be a férjem állampusztára, szinte semmi infom nincs a helyről, ugyh örülnék ha segítenétek...levél, telefon, látogatás stb
Mikor várhatom h először jelentkezik?
És olyanrol mikor álmodjak h haza jöhet 1-1 napra?
előre is nagyon köszönöm!!!
Sziasztok. Tudna nekem valaki segiteni? A férjem most került Soltra és azt szeretném megtudni hogy ott van-e valami lehetőség a tanulásra mert dolgozni nem lehet neki. Előre is köszönöm.
pusztán voltam segítek szívesen ha van valakinek kérdése a börivel kapcsolatban.
Az elítélt havonta fogadhat látogatót, havonta kaphat csomagot.
Egy látogatás 30 perces (alap eset).
Telefonálásra (melyet ellenőriznek), ellenérték fejében van lehetőség - kártyás telefon - (parancsnok helyben határozza meg hogyan - lásd. házirend - erről írásban elítéltet befogadáskor tájékoztatják).
Levelet bárki írhat, az is, akit nem jelölt meg kapcsolattartónak (ez látogatásra nem vonatkozik).
Állampusztára a Volánbusz elvisz.
Vonat nem áll meg ott (környéken sem).
Egyébként közigazgatásilag HARTA községhez tartozik Állampuszta.
Harta megállónál kell leszállni.
Olyan néven is fut a megállóhely, hogy Harta, Állampusztai BV Intézet.
Volánbusz Bp.-en a Népligetből indul.
Menetrend: http://ujmenetrend.cdata.hu/…an/index.php
egy járat, ami oda megy:
http://ujmenetrend.cdata.hu/…kifejtes.php?…
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02