Lenne egy kérdésem:
volt egy testi sértésem közösen a párommal,"bűntársként".Én voltam 1 rendű vádlott.A bűnügyi költség rám eső felét kifizettem,barátom nem -nincs rá pénzünk.
A ház amelyben lakunk,CSAK az ÉN tulajdonom,de ő be van állandóra jelentve.Élettársi szerződésünk NINCSEN /én még nem válltam el a "volt"férjemtől de már 4 éve külön élünk./
Mostani párom tartozását 2 héten belül ki kéne fizetni,már volt 1 felszólitás.
77 ezer FT.
A végrehajtó elviheti az ÉN értékeimet az Õ tartozása fejében?
Válaszát előre is köszönöm!
BÛNÜGYI KÖLTSÉG
...ja annyit még hogy neki nincsenek értékei,de minden értékemről nincs papir hogy az enyém!
Lefoglalni az adós birtokában, ôrizetében levô vagy más olyan ingóságot lehet, amelyrôl valószínûsíthetô, hogy az adós tulajdonában van.
Nem lehet lefoglalni az adós birtokában, ôrizetében levô ingóságot, ha a rajta levô jelbôl vagy más körülménybôl minden bizonyítás nélkül kétségtelenül megállapítható, hogy az ingóság nincs az adós tulajdonában.
Az, aki a lefoglalt vagyontárgyra tulajdonjoga vagy más olyan joga alapján tart igényt, amely a végrehajtás során történô értékesítésnek akadálya, a vagyontárgynak a foglalás alóli feloldása iránt végrehajtási igénypert indíthat a végrehajtást kérô ellen.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02