Sziasztok!
Kérdésem lenne. Még pedig az hogy 36 éves vagyok most és fiatal korban 15-16 évesen kaptam egy évet két évre felfüggesztve és 2010 ben meg egy évet egy év probára bocsájtást. Ez szerepelni fog az erkölcsiben ?
Üdv,
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Még pedig az hogy 36 éves vagyok most és fiatal korban 15-16 évesen kaptam egy évet két évre felfüggesztve és 2010 ben meg egy évet egy év probára bocsájtást. Ez szerepelni fog az erkölcsiben ?
Üdv,
Koszonom a valaszt ugyved ur!! Kellemes unnepeket kivanok mindenkinek!!
Udvozlom a forumozokat!
Segitseget szeretnek kerni,vagy is tanacsot..2007-ben volt egy autobalesetem es penzbirsagot kaptam 35 ezer forint,amit nem fizettem be de az ugyem mar 2011-ben az iratarba kerult ,a kerdesem a kovetkezo lenne...kaphatok tiszta erkolcsit 2012 decembereben?
Elore is koszonom a valaszukat!!
Nem számít annak.
Udvozlok mindenkit a forumon!
Az lenne a kerdesem,hogy 2006-ban 3 evre probara voltam bocsajtva ami 2009-ben lett vege,valoszinu ,hogy ez miatt nem kaptam magyarallampolgarsagot es lettem elutasitva? Ez buntetett eloeletnek szamit? Tisztelettel sinkacs
Udvozlom a forumozokat!
Segitseget szeretnek kerni,vagy is tanacsot..2007-ben volt egy autobalesetem es penzbirsagot kaptam 30 ezer forint,amit nem fizettem be de az ugyem mar 2011-ben az iratarba kerult ,a kerdesem a kovetkezo lenne...kaphatok tiszta erkolcsit 2012 decembereben?
Elore is koszonom a valaszukat!!
Üdv.
Új fórumozó vagyok.Segítséget szeretnék kérni Erkölcsi bizonyítvánnyal kapcsolatban.Két év felfüggesztettem van, ami már lejárt kb. 1 éve.Ha kikérem az erkölcsit, mi fog benne szerepelni?Az A1-es választ jelöltem meg.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdvözlöm ! Kérdésem a következő: Büntetett előélethez füződő hátrányos következmények alól 2012 okt. 24-én mentesitett az elsőfoku biróság, november 04-én lett jogerős. Mikortól lesz tiszta az erkölcsim? mikor törlik a nyilvántartóból ?
november 26-án még nem adták ki az erkölcsit mivel a nyilvántartásba még benne voltam.
Köszönöm a választ Sherlock,
Az a probléma, hogy én már hamisan nyilatkoztam, annak idején, de mivel nagyon erős volt a szponzoráltságom, ezért nem volt gond!
Viszont most úgy néz ki, hogy bevándorlási csalás gyanúja miatt vizsgálják felül a korábbi nyilatkozatomat!
Mire számíthatok?
Tisztelettel,
Macc3
Macc3,
mi azt honnan tudjuk, ha még az országot se írod le?(mondjuk valószínűleg akkor sem tudnánk, ha leírnád) A gyerekekről könnyen kiderülhet, mert a klónozás sem tart még ott, mint a star warsban, hogy különösen gyorsan növő gyereket csináljanak.
Tanács,
én nem hazudnék az átvilágításon, elég sok helyen kibukhat.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Sziasztok!
Nekem a következő a történetem és a kérdésem.
Szokásos gyerekkori botlás, így lopás vétsége miatt 2003.06.04-én 3 év próbára bocsájtottak mint tettestársat. Természetesen azóta semmilyen, még közúti kihágásom sem volt.
Az tudom,hogy az erkölcsi bizonyítványban ennek nincs már nyoma, de munkahelyváltás miatt B típúsu átvilágításon esek át aminek egyik kérdése, hogy az elmúl 15 évben követtem e el bűncselekményt.
Úgy tudom, talán itt olvasttam, hogy az akkoriban,2009 elötti események csk 8 évig szerepelnek a bűnügyi nyílvántartásban.
A kérdés, hogy mit válaszoljak a kérdésre, az átvilágítás fényt deríthet e ezen foltra az életemben vagy már nem szerepelek a bűnügyi nyílvántartásban.
Köszönöm a válaszokat, tényleg nagyon tanácstalan vagyok.
Üdv.
Tanács
Tiszteletem!
A kérdésem a következő lenne!
Jelen pillanatban kettős állampolgár vagyok.
2003-ban kaptam meg egy távoli országban az állampolgárságot, a probléma az az, hogy nekem 1991. évben telt le 2 év felfüggesztett börtönbüntetésem kocsilopás miatt, ugye én 2008-ban mentem ki külföldre, és akkoriban letagadtam a korábbi büntetésemet. Volt segítségem, szponzorom, így nem volt nehéz a kinnmaradás.
Viszont ugye az állampolgársághoz feddhetetlen előélet kell, és a papírok kitöltésekor is hamis információkat adtam meg, és nem csak a büntetésemmel kapcsolatban, hanem korábbi családi állapotommal kapcsolatban is és a gyerekeimet is letagadtam.
Most úgy néz ki, hogy ott ahol élek sajnos felül fogják vizsgálni az állampolgársági kérelmemet ( gyanú miatt)!
Mire számíthatok?
Kiderülhet-e a korábbi hazugságom?
Válaszukat előre is köszönöm,
Tisztelettel,
Macc3
Attila4
Nem.
Csicsesz
Amíg a próbaidő le nem telik.
Tiszteletem!
Csendháborítás miatt kaptam 5000 Ft-os büntetést. Érdekelne, hogy ez befolyásolhatja-e az erkölcsi bizonyítványom tisztaságát.
Köszönettel: Attila
Kedves Csicsesz,
az az erkölcsi nem lesz tiszta.
Kedves Sziko87,
"kaptam 100 nap elzárást 30-ezer forintra felfüggesztve"
ennek így nincs értelme. (És abban sem vagyok biztos, hogy ez nem szabálysértés volt). Ha felfüggesztett börtönt kaptál és mellékbüntetésként pénzbüntetést, akkor a felfüggesztett lejárta után 8 évvel már vagyonőrködhetsz.
Üdv!
2004-ben volt egy kis összesen a rendőrségél. Akkor kaptam 1 év fel függesztettet.2007-ben belekevertek egy orgazdasági ügyben ott kaptam 100 nap elzárást 30-ezer forintra felfüggesztve.Az lenne a kérdésem hogy mikor kaphatom ezután meg a fedhetetlenségi papíromat hogy dolgozhassak vagyonőrként?köszönöm előre is.
Szeretném megtudni, hogy ha az ember kap súlyos testi sértésért 1 év próbára bocsajtast , és az egy éven belül Angliaban szeretne NI szamot kérni a munkavállaláskor akkor , mi a válasz az első kérdésre amely ugy szól, hogy volt-e büntetve? Utana tudnak-e ennek nézni, magyarorszagi nyilvantartásban vagy egyaltalan érdekel-e ez valakit ha nem kapott felfüggesztettet. Ugy tudom a próbára bocsatas nem szerepel az erkölcsiben sem???? Természetesen nem lenne jó beírni azt hogy bütetett mert akkor megvan az esély hogy nem adjak ki a munkavállaláshoz szükséges számot. Segítséget előre is köszönöm !
Azt csak az ítéletben mondhatja ki a bíróság, utólag nem.
Tisztelt.ObudaFan.
„"Erkölcsibe a felfüggesztés csak akkor nem kerül be, ha a bíróság előzetes mentesítésben részesíti a terheltet.”"
És ezt hol kell kérelmezni vagy hogyan hova kell fordulni???????
Ez felfüggesztett, szóval igen.
Tisztelt ObudaFan.
8 hónap fogház amelynek a végrehajtását 2 év próbaidőre felfüggeszti.
"És akkor az erkölcsiben ez fog szerepelni hogy a büntettesek nyilvántartásában szerepel???
Próbára bocsátás nem, felfüggesztett szabadságvesztés igen.
Tisztelt fórumozók.
És a próba idő az szerepel az erkölcsiben??
Erkölcsibe a felfüggesztés csak akkor nem kerül be, ha a bíróság előzetes mentesítésben részesíti a terheltet.
sziszi81!
Megkapja az erkölcsit.
Nakado!
Te nem kapod meg az erkölcsit.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |