Pár napja én is kérdezősködtem az erkölcsi várható tartalmával kapcsolatban.
(Itt a hozzászólásom: http://www.jogiforum.hu/forum/21/9835#…)
Nos, azóta már megkaptam ... nem tiszta!
Persze akiket megkérdeztem, 5 ember (ügyvédek, tanoncok) 5 félét mondott: "99% hogy nem lesz benne" ... "az erkölcsi tiszta lesz, de a bűnügyi nyilvántartásban szerepel a büntetés" ... "nem lesz tiszta".
Ezúton is köszönöm a jól tájékozott ügyvédeknek a megnyugtató, rossz választ!!
Ez állt benne: "Büntetett előéletű". ENNYI!!
Ez elég volt ahhoz, hogy a már megnyert informatikus rendszergazdai állásnak integethettem ... pá-páááá.
Ezzel kapcsolatban 2 dolog!!!!
EGY:
Basszák szájba az édes anyjukat a magyar jogalkotók az egész jogrendszerükkel bíróstól mindenestől, amiért nem tesznek különbséget bűntett és bűntett között!!
Az erkölcsi alapján 6x-os anyagyilkos is lehetnék, holott mindössze néhány letöltött DVD-ről van szó, amikkel szerzői jogokat sértettem.
Persze a munkaadó elhitte, de "sajnos akkor sem tudjuk alkalmazni" ... szintén a törvényekre hivatkozva, amik kötik őket!!!
KETTŐ:
Újfent bassza szájba az anyját mindenki, akinek köze van ahhoz, hogy egy ilyen picsa ügy is évekig húzódik!
KÉT TELJES ÉV telt el a tettenérés és a jogerős ítélet között! A 2 év felfüggesztett csak ekkor kezdett ketyegni, és tart most is, ami miatt ilyen erkölcsit kaptam!
Mi a kurva anyját csináltak két kerek éven keresztül??? Már rég a múlté kéne legyen az egész, én meg megkaptam volna azt a munkát, amit már régóta keresek!
Nincs elég jogász, bíró?? Túl sok a bűneset ?? Ez is a rendszer hibája akkor, nem de bár ??
Undorító, gusztustalan kibaszott balkáni ország ez, mindig is tudtam ... és ezzel az esettel most újfent beigazolódott!!
A fasszopó Stohl drogosan, ittasan, visszesőként okozott balesetet ... és ő 5 hónap letöltendőt kapott ... én meg 5 hónapot 2 év felfüggesztéssel néhány DVD-ért ?????????
A KURVA ANYJÁT ENNEK A GECI ORSZÁGNAK !!!!!!! SZÉGYELLEM H MAGYAR VAGYOK, DE AZT MÉG INKÁBB H ITT ÉLEK!!!