Tisztelt Agent Cooper!
Hálásan köszönöm a gyors információt!
Üdvözlettel: egy igazságra vágyó!
Tisztelt Agent Cooper!
Hálásan köszönöm a gyors információt!
Üdvözlettel: egy igazságra vágyó!
Tisztelt Ügyvédek!
Kérdésem a következő lenne: 2004.09.25- napján megkezdtem egy tíz hónapos börtönbüntetés letöltését, lopás ill. okirat hamisítás miatt. Az új munkahelyemen kérnek erkölcsi bizonyítványt (sofőr). Szerepelni fog e benne a büntetett előélet? A kitöltendő papíron III. VALAMELY TÖRVÉNY ÁLTAL MEGHATÁROZOTT, SPECIÁLIS FELTÉTELEKNEK VALÓ MEGFELELÉS IGAZOLÁSÁT KÉREM itt a nemet ikszeltem, V. A BŰNÜGYI NYILVÁNTARTÁSI RENDSZER ADATAI ALAPJÁN KÉREM ANNAK IGAZOLÁSÁT, HOGY B
büntetlen előéletű vagyok
C
nem állok közügyektől eltiltás hatálya alatt
D
nem állok foglalkozástól eltiltás hatálya alatt
Itt mind a hármat, kérdésem mit fog tartalmazni az erkölcsi bizonyítvány?
Köszönettel: István.
Tisztelt ügyvédek!
Kérdésem az lenne ,hogy az erkölcsi bizonyítványba szerepelni fog-e még, ha valakit 1(egy)év 2(kettő)hónap börtön büntetésre ítélnek ,melynek végrehajtását 2 (kettő) évi próbaidőre felfüggesztették?
Az ítélet 2009.májusban jogerős,tehát a felfüggesztési idő már lejárt .
Amit elkövetett 1rb. a Btk.316.§. (1) bek-be ütköző de figyelemmel a (2) bek.d.)pontjára az (5)bek.b.) pontja szerint minősülő és büntetendő nagyobb értékre dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás bűntettét (3.tényállási pont) mint társtettes,1rb. a Btk.316.§. (1)bek-be ütköző és a (2)bek.I.fordulata szerint büntetendő lopás vétségét (1.tényállási pont) mint bűnsegéd,1rb.a Btk.§. (1) bek-be ütköző de a (2) bek. d.) pontja szerint minősülő és büntetendő lopás vétségét (2.tányállási pont ) mint bűnsegéd .
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel: kerekesszék
Kedves kerekesszék!
A törvényi mentesítés miatt ettől a büntetéstől már kaphat hatósági erkölcsi bizonyítványt.
Üdvözlettel: Agent Cooper
védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…
Köszönöm a válaszát Agent Cooper.
üdvözlettel
Tisztelt Ügyvédek!
Szeretném megkérdezni, párom 2010-ben szabadult másfél éves börtönbüntetéséből. (Csalás miatt volt bennt)
Szeretném megkérdezni hogy kaphat e tiszta erkolcsi bizonyítványt. Esetleg tdunk e tenni valamit az ügyben, hogy kaphasson. Vagy esetleg van elévülési idő?
Köszönöm előre is a választ. Szép Napot!
Tiszteletem!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha igényelek erkölcsi bizonyítványt az látszik e benne, hogy volt 8 honap börtönöm 2 évre felfüggesztve 8 napon tul gyogyulo testi sértés miatt, de ez már 2 éve lejárt!? A választ előre is köszönöm szépen
Kedves Barbicsabi!
Párja nem kaphat hatósági erkölcsi bizonyítványt, mert még nem állt be a törvényi mentesség. A bíróságnál kérelmezheti a bírósági mentesítést, és amennyiben megkapja, onnantól büntetlen előéletűnek számít.
Tisztelt Ügyvédek!
Sajnos nem kaptam megfelelő választ senkitől ezért fordulok most Önökhöz.
Idén februárban kaptam 8hónap letöltendőt 2évre felfüggesztve hivatalos személy elleni erőszak miatt. A bírónő az ítéletkor előzetes mentesítést is adott.
Két kérdésem is lenne.
Az első az, hogy az erkölcsi bizonyítványomban meddig fog szerepelni ez a fekete pont, elévül vagy mindig benne lesz?
A második, hogy hivatásos szervhez szeretnék jelentkezni és nem tudom, hogy esélytelen-e bekerülnöm?
Látni fogják az erkölcsi bizonyítványomban, hogy mit kaptam, mivel büntetlen előélet az egyik fontos pontja a felvételihez. Vagy várnom kell pár évet, hogy teljesen " tiszta" legyek?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszukat!
A fiam tavasszal az első fokú ítéletében 2 év 8 hónap börtönt kapott,fele rész letelte után feltételes szabadságra bocsájtással.Mivel ezt az előzetesben le is töltötte(mármint az 1 év 4 hónapot),hazajött velünk.Másodfokon sem változtatták meg az ítéletet,így jogerőre emelkedett,még most sincs 17 éves.Az volna a kérdésem,hogy mikortól lesz tiszta az erkölcsi bizonyítványa,illetve mikor vállalhat leghamarabb diákmunkát külföldön?Ilyen előzményekkel kaphat-e valamikor például vízumot Amerikába?Ez nem terv,de külföldön szeretne majd később tanulni is.Köszönöm,ha valaki tudna nekem ezekre válaszolni!
Kedves Sammy17!
A fiának a büntetése miatti törvényi mentesítése a büntetése végrehajthatósága megszűnésének napját követő három év múlva következik be, addig büntetett előéletűen számít és hatósági erkölcsi bizonyítványt sem kaphat. Viszont a szándékos bűncselekmény miatt kiszabott, egy évet meghaladó tartamú szabadságvesztés kitöltése után a bíróság a fiatalkorút kérelemre mentesítésben részesítheti, ha erre érdemes. Ezért azt javaslom Önöknek, hogy kérelmezzék a bírósági mentesítést, és amennyiben a bíróság a kérelemnek helyt ad, úgy büntetlen előéletűnek számít a fia.
Amerikai vízumot nem kaphat.
Tisztelt Ügyvédek!
Kérdésem a következő lenne: 2004.09.25- napján megkezdtem egy tíz hónapos börtönbüntetés letöltését, lopás ill. okirat hamisítás miatt. Az új munkahelyemen kérnek erkölcsi bizonyítványt (sofőr). Szerepelni fog e benne a büntetett előélet?
Köszönöm szépen a válaszát!
Kedves ejer75!
Ha azóta nem volt újabb ügye, akkor kaphat tiszta hatósági erkölcsi bizonyítványt.
Köszönöm a válaszát!
Köszönöm a válaszát!
Tisztelt Agent Cooper!
Bekerül az erkölcsi bizonyítványba a közvetítői eljárás? Közvetítői eljárás keretein belül kifizettem a lopással okozott kárt. És kaptam már csekket is rendőrtől amit ki kell fizetnem az is bekerül az erkölcsi bizonyítványba vagy nem?
Tisztelt Ügyvédek!
Sajnos nem kaptam megfelelő választ senkitől ezért fordulok most Önökhöz.
Idén februárban kaptam 8hónap letöltendőt 2évre felfüggesztve hivatalos személy elleni erőszak miatt. A bírónő az ítéletkor előzetes mentesítést is adott.
Két kérdésem is lenne.
Az első az, hogy az erkölcsi bizonyítványomban meddig fog szerepelni ez a fekete pont, elévül vagy mindig benne lesz?
A második, hogy hivatásos szervhez szeretnék jelentkezni és nem tudom, hogy esélytelen-e bekerülnöm?
Látni fogják az erkölcsi bizonyítványomban, hogy mit kaptam, mivel büntetlen előélet az egyik fontos pontja a felvételihez. Vagy várnom kell pár évet, hogy teljesen " tiszta" legyek?
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszukat!
Tisztelt ügyvédek!
Bekerül az erkölcsi bizonyítványba a közvetítői eljárás? Közvetítői eljárás keretein belül kifizettem a lopással okozott kárt. És kaptam már csekket is rendőrtől amit ki kell fizetnem az is bekerül az erkölcsi bizonyítványba vagy nem?
Tisztelt Cím! Azután szeretnék érdeklődni, hogy kaphatok e erkölcsi bizonyítványt úgy hogy 2012.januarjaban elkovettem egy 3 rendbeli okirat hamisitast... Más okmanyaival vettem telefont előfizetessel a t mobileba.
A vegzesben az volt hogy 90ora közmunka + 78000ft ot kellett fizessek a tmobile részére mindkettőt kiegyenlitettem a határidőn belül
eközben 2012.decemberetol 2013majusaig interneten keresztül becsaptam összesen mintegy 15embert nagyjából 200.000.- értékben ennek az ügynek semmilyen lezarasa nem volt még se első se másodfokon. Az lenne a kérdésem, hogy kaphatok e erkölcsi bizonyítványt így...?
Tisztelt Ügyvédek!
Testvérem májusban kapott 1év 6hónap börtönbüntetést 2 évre felfüggesztve. Kaphat erkölcsit vagy a büntetés lejártáig nem?
Jó napot!
Az lenne a kérdésem, hogy fiatalkorúan, 17 évesen 2 év próbára bocsátást kaptam, jelenleg 20 éves vagyok. Közlekedés elleni bűncselekmény volt.. Jelentkezhetek, a BV-hez, vagy a tüzoltósághoz?Ha nem, lehet kérni valamilyen mentesítést, vagy bármit?
Válaszukat előre is köszönöm!
Üdv.
Üdvözlet. Egy olyan kérdésem lenne, hogy Btk-ba torkolló többrendbeli bűncselekményt követtem el és a bírósági ítélet alapján a jogerős ítélet: pénzbírság.
Fog ez szerepelni az erkölcsimben?
(Egy munkahelyhez kell.)
Üdvözlet!
Szeretnék érdeklődni afelől, hogy kaptam 2 év próbára bocsátást verekedés miatt, ami miatt nem kapok erkölcsi bizonyítványt. Írtam kérvényt a bíróság felé, hogy csökkentsék vagy töröljék el, hivatkozva arra, hogy első alkalom volt, nem vagyok visszaeső, szeretnék erkölcsi bizonyítványt kapni, a jobb kereseti illetve karrier lehetőségek miatt, ezt elutasították. Bankba szeretnék dolgozni, de oda úgy tudom teljesen tiszta erkölcsi szükséges.
A kérdésem az lenne, hogy van-e valami mód arra, hogy esetleg közmunkával vagy pénzbírsággal kiváltsam a maradék 8-9 hónapomat?
Válaszukat előre is köszönöm!
szeretnék kérdezni hogy volt felfügesztet büntetésem 2013 szeptember 10 járt le és szeretnék elkölcsi bizonyitványt
meg kaphatom vagy van egy ideje hogy meg kapjam elkölcsit
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |