„5 millió ft sok pénz és sok idő alatt gyűlik össze a kártyán.”
Egy 90.000.- forintos felmondott hitel évi 40% büntetőkamattal, 12 év alatt pont ötmillió körül jár...
„5 millió ft sok pénz és sok idő alatt gyűlik össze a kártyán.”
Egy 90.000.- forintos felmondott hitel évi 40% büntetőkamattal, 12 év alatt pont ötmillió körül jár...
Drew21,
Egyébként biztosan végrehajtó? Egy 12 évvel ezelőtti követelésre? Nem valamilyen behajtócég?
5 millió ft sok pénz és sok idő alatt gyűlik össze a kártyán.
Valamit kifelejtettél a leírásból.
Drew21,
Nem tehetsz jobbat, hogy bemész a végrehajtóhoz, és belenézel az aktába, és minden releváns adatot kijegyzetelsz.
Rendőrségre miért mennél most, amikor semmit sem tudsz még az egészről?
(megj1: nem lehet, hogy volt szép kártyád, tehát széchenyi pihenőkártyád, nem használtál fel róla minden összeget határidőre, de nem is fizetted vissza?)
(megj2: ez a "Fundamentáztam, nulla bevétellel gyes mellett" pont úgy hangzik, mint amikor a kismama orra alá tolnak két tonna papírt aláírni, és abban volt sokminden, amire nem is emlékszel...)
GO TO végrehajtó. Utána kérdezz, ha valami nem stimmel.
Jó napot!
Szeretnék segítséget kérni. Ma kaptam egy levelet a végrehajtótól. A jogcím Széchenyi kártya. A követelt összeg közel 5 millió, állítólag 2011-ből.
Valóban volt vállalkozásom, konkrétan Fundamentáztam, nulla bevétellel gyes mellett kb 4 hónapig, de sosem volt Széchenyi kártyám.
Eddig nem is hallottam ilyenről, sosem kerestek.
Nem vettem fel hitelt.
Azon kívül hogy bemegyek a végrehajtóhoz, mit tehetek még?
Rendőrséghez forduljak?
Köszönöm.
Üdvözlettel.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02