Nincs mit.
KI TUD EGY JÓ ÜGYVÉDET?
Ebben van valami:)
köszi
És te az alapján fogsz ügyvédet választani, amit itt, az iterneten egy általad ismeretlen nick javasolt, aki könnyen lehet, hogy épp a saját magát fényező ügyvéd? Szerintem ennél az is bölcsebb, ha bemész a legközelebbi ügyvédi irodába ismeretlenül.
Értem.
Bár ismerek egyet, de ő nem vállalja el,mert vidékre kell menni bíróságra (én Budapesten élek, de vidéki az állandó lakóhelyem és az illetékes bíróság).
Esetleg tud jó ügyvédet ajánlani,mert rosszhoz már volt szerencsém a váláskor,akinek ráadásul nem keveset fizettem?
Akinek volt már jó tapasztalata,vagy biztos benne,nekem tényleg a legjobbak közül kell valaki...
Nem releváns, hogy a felperes külföldi. Tökéletesen megfelel egy gyakorlott családjogos ügyvéd.
ok,de szerintem most ennyi elég ahhoz,hogy valaki ilyen ügyvédet tudjon ajánlani...akinek egy külföldi áp. és tartozkodású peres fél családjogban nem probléma.kérlek csak akkor szólj hozzá,ha tudsz ilyet ajánlani.
üdv
az ő ügyvédje felteszem ismeri az ügyet, ezért nem fox tudni neki új dolgot mondani gondolom...
Kacsa11
Szia Kacsa,
köszi a hozzászólást, nem úgy értettem,hogy nemzetközi jog, hanem nemzetközi vonatkozásban is tud kezelni családjogi ügyet.Elváltam,volt férj szundáni áp. aki ideiglenes engedéllyel Nagy-Britanniában él, a gyereket nálam helyezték el 2 éve,amikor elváltunk.
Most itthon adott be keresetet , hogy a gyereket nála helyezzék el.
röviden.
nem akartam részletekbe menni itt, hátha az ő ügyvédje is olvassa...
na mindegy.
OFF
lehet, hogy 71es, és vizi madarak és élőhelyek kimaradt...:))
sorry
ON
a lényeg: kötve hiszem, hogy a problémád érintené a nemzetközi jogot...
Kacsa11
családjog és nemzetközi jog így együtt???
szerinttem írd le mi a probléma:
- hátha tudjuk a megoldást
- ajánlani is könnyebb, mert nem hiszem, hogy a nemzetközi jelentőségű vizenyős területek védelméről szóló 1979es(?) ramsari egyezmény ismerete segítene rajtad...
Kacsa11
Helló,
nekem a legjobb ügyvédek közül kell valaki,aki családjogban nagyon jártas, nemzetköziben is, ha lehet, tud angolul.
Azt is jó lenne tudni,mennyit kér...
Őszinte ajánlásokat kérnék, SOS!
ezer köszi előre is
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02