Banki hitelek

végrehajtó1 # 2011.11.09. 15:32

Most ez lizingelitek az autót?Mert nekem úgy tünik ,igen.
Ha lizing akkor a lizingbe adó elviheti a lizingtárgyat.

ha nem lizing akkor nem.

Én mindenképpen a banknak fizetnék.Mert amig nem mondta fel a (lizing?) szerződést addig az él.

A banknak fizesd ki a hátralékot és a behejtót hajt el a fenébe.::)

Ha valamit akar pereljen ő.

bucimaci12 # 2011.11.10. 14:51

Kedves Fórumozók!

Segitséget szeretnék kérni. A téma sajnos nem egyedi úgy gondolom. Jelzáloghitelem van, a KH banknál. Hitelkönnyitést kértem rá, ami most 2011 nov. 10-én jár le. A hosszabitásikérelmet már szeptember elején beadtam. Azóta semmi válasz. Kérdésem az lenne, hogy a banknak van-e valami kötelezettsége, hogy egy ügyletre mennyi időn belül köteles választ adni!

Köszinöm

Dr.Attika # 2011.11.10. 15:58

Kedves "bucimaci12"
A bank nem hatóság, így eljárására nincs kötelező határidő szabva. Viszont, ha a szeptember végén beadott kérelmére a mai napig nem válaszolt, akkor azt úgy kell tekinteni, hogy ahhoz hozzájárult.A kérelem szerint tessék eljárni. Eljárásának jogszerűségét a Polgári Perrendtartás megerősíti

KEtterke # 2011.11.10. 16:55

Kedves Fórumozók!
Sajnos mi is megszívtuk a CHF-es hitelünkkel, mert férjemmel munkanélküliek lettünk, és július-augusztus óta nem tudunk törleszteni. Múlt héten már egy behajtó társaság hozott sárga csekkeket, ahova fizetnünk kellene.
Szeretnénk eladni a lakást és abból végtörleszteni, viszont nem tudom, mi van akkor, ha pl. dec. 30 előtt a bank felmondja a szerződésünket (erre nincs passzus a feltételekben, csak annyi van, hogy az végtörleszthet, akinek szerződését 06.30 előtt nem mondták fel, ami ránk igaz). Ez azért fontos kérdés, mert ugye 60 napom van a teljesítésre, viszont ha lehet, dec. 30 előtt nem adnám be az igényemet, mivel akkor 3,5 hónapom van (fél hónapja már áruljuk) arra, hogy elkeljen, és így talán van esély arra, hogy 3 millióval kevesebbet bukjunk az ügyleten.

Viszont addig folyamatosan zaklatni fognak, vagy felmondják a szerződést, mivel résztörleszteni az eddigi elmaradásokat és a még addig esedékeseket nem fogjuk tudni.

Köszönök minden építő ötletet!

Zituss # 2011.11.11. 09:10

Koszonom a tanacsokat .Meg varok amig birom nyogni ez a honap meg van gyujtunk a kovetkezore s imadkozok hatha lesz velemi segitseg.