Ja és náluk a két hónapos t-home tartozásom 150.000 ft lett (??)
Intrum Justitia számlatartozás
Én ugyan nem vagyok szakértő, de nekem is vannak (sajnos) Intrumos dolgaim.
Egyrészt azt biztosan tudom, ha egy behajtó cég neve mellett nem szerepel, hogy "önálló bírósági végrehajtó", semmit nem terhelhet a házra. Ki kell adniuk ügyvédi behajtásra és majd a bíróság terhelhet...
Az Intrum amúgy nem más, mint egy ijesztgető cég. Egy csomóan fizetnek, tehát ajándékot adnak nekik, hisz előbb a saját pénzüket szeretnék visszakapni. Persze, ha kiadja egy ügyvédi irodának, az már más dolog, de ezt közölnie kell.
Engem többször kerestek már ezért-azért (sajnos tényleg nem tudtam fizetni, a bank a lakásomat is vitte), aztán eltüntek.
Amíg ügyvéddel nem fenyegetnek, nehogy fizessen!
De ez csak az én tapasztalatom, a hozzáértők biztosan megadják a választ.
Sőt nálam még azt is írták, hogy kijönnek...jöjjenek, ha rendőr nélkül megjelenik nálam mondjuk két pasi, akkor én hívom a rendőröket. És ez nem azért van, mert nem akarok fizetni, nem tudok.
Ha közjegyzőtöl kap hasonlót, na az is gáz már.
Tisztelt hölgyem /uram!
Az lenne a problémám, hogy van egy 70.000 forintos Vodefoneos számlatartozásom amiről költözés miatt, és mivel megszüntették a telefonkártyámat és nem tudtak értesíteni, nem kaptam semmilyen értesítést rendezésével kapcsolatban. Majd egyszer az Intrum Justitia megtalált, hogy a számlatartozásom megközelítőleg 200.000 forint s ez úgy nőt, hogy nem tudtam róla. Most küldtek egy levelet, hogy ráterhelik édesanyám házára a hitelt(a ház rajta van még további 5 személy nevén rajtam kívül), s az lenne a kérdésem jogos-e ez a követelés az Intrumtól, s lehetne-e csak a Vodefoneos részét rendezni ami ugye 70.000 forint vagy kérjek részletfizetést amivel ugye elismerném, hogy jogos a követelésül, amit nem tudok, hogy jogos-e.
A válaszát előre is nagyon köszönöm!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02