Spricceld szét ezt a xart még vagy húsz topikban, hátha követőre találsz!
Jodi Dean KOMMUNIKATÍV KAPITALIZMUS
Nem tudom mire ez a rossz indulat segítséget kérni jöttem a szöveg értelmezéséhez követőkre nincs szükségem helyette valakire aki el magyarázza mivel ez egy jogi fórum bízom benne hogy sok hozzá értőre bukkanok hiszen telesen áthatja a világunkat jogi kérdéseket is fel vet és a jogászoknak képbe kell lennie ezen a téren! Persze ettől mindenki véleményét meg hallgatom a témával kapcsolatban! Trollokat és személyeskedést nem szeretnék!
„a kommunikatív kapitalizmus bekebelezi a demokráciát és ellehetetleníti annak képességét arra, hogy egy kritikai rést üthessen a társadalmi térbe.”
Ezen nincs mit értelmezni. Vedd észre, hogy ezek jolly-joker mondatok, amelyekkel legutóbb Az óvodapedagógiai módszertan pszichokognitív disszonanciáinak metrikus önredukciója című előadáson találkoztam. Rendkívül meggyőző eszmefuttatás volt, de szerintem a hallgatóságban rajtam kívül mindenki más azon agyalt, hogy valljon nyitva lesz-e még a büfé.
say124
„Nem tudom mire ez a rossz indulat segítséget kérni jöttem”
És ez egyetlen topikban nem sikerült? Mindjárt beírtad egy másikba, majd létrehoztál egy harmadikat is. Kár volt érte.
Akkor rossz helyen jársz. Neomarxista hablatty értelmezése nem vág a Fórum profiljába.
Ennek a folyamatnak a hatásai alól tik sem mentesültök ha csak nem vagytok nagyon a haszon élvezői! Legalább érdemes volna el olvasni!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02