Diákigazolvány elvesztése
Lyonee
2011.01.18. 04:15
jattaratititata
#
2011.01.18. 00:17
Kedves Fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni, az általam elszenvedett ,,diákigazolvány mizériával" kapcsolatban.
A történet a következő:
- diákigazolványomat elhagytam
- az egyetemen a diákigazolvány kiállításával foglalkozó hölgyhöz fordultam segítségért, ideiglenes diákigazolvány beszerzése céljából.
- A hölgy önmagából kikelve hangoztatta, hogy vigyek a diákigazolvány elvesztéséről rendőrségi jegyzőkönyvet.
- A 9. kerületi rendőrkapitányságra mentem, ahol közöltem, hogy szükségem van egy jegyzőkönyvre arról, hogy a diákigazolványom eltűnt.
- A rendőrségről habzó szájjal zavartak el, hogy mivel lopás nem történt, így nincs miről jegyzőkönyvet felvenni, és az okiratok elvesztése egyébként se az ő hatáskörük.
- Visszamentem tehát, a tanulmányi osztályon dolgozó hölgyhöz, aki a 14. kerületi rendőrkapitányságra zavart át, hogy onnan biztosan be tudom szerezni a jegyzőkönyvet.
- A 14. kerületi rendőrkapitányságon, szintén el akartak zavarni, már a portánál, de 25 perc alkudozás után sikerült kiegyeznünk abban, hogy tehetek bejelentést ismeretlen tettes ellen.
- A bejelentést kézzel írtam meg, majd a rendőrök fénymásolták és lepecsételték.
- A diákigazolványos hölgynek azonban az nem volt megfelelő, tehát a diákigazolványt nem adta ki, ami az utazási kedvezmény miatt egyébként fontos lenne.
Gyakorlatilag ebben a helyzetben, elakadtam a párharcban és nem tudom mi lenne a teendő. Kérem segítsetek :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Címkék
adatvédelem
adózás
alapjogok
Alkotmánybíróság
alkotmányjog
bíróság
büntetés-végrehajtás
büntetőeljárás