Diákigazolvány elvesztése

jattaratititata # 2011.01.18. 00:17

Kedves Fórumozók!
Segítséget szeretnék kérni, az általam elszenvedett ,,diákigazolvány mizériával" kapcsolatban.
A történet a következő:

• diákigazolványomat elhagytam
  • az egyetemen a diákigazolvány kiállításával foglalkozó hölgyhöz fordultam segítségért, ideiglenes diákigazolvány beszerzése céljából.
  • A hölgy önmagából kikelve hangoztatta, hogy vigyek a diákigazolvány elvesztéséről rendőrségi jegyzőkönyvet.
  • A 9. kerületi rendőrkapitányságra mentem, ahol közöltem, hogy szükségem van egy jegyzőkönyvre arról, hogy a diákigazolványom eltűnt.
  • A rendőrségről habzó szájjal zavartak el, hogy mivel lopás nem történt, így nincs miről jegyzőkönyvet felvenni, és az okiratok elvesztése egyébként se az ő hatáskörük.
  • Visszamentem tehát, a tanulmányi osztályon dolgozó hölgyhöz, aki a 14. kerületi rendőrkapitányságra zavart át, hogy onnan biztosan be tudom szerezni a jegyzőkönyvet.
  • A 14. kerületi rendőrkapitányságon, szintén el akartak zavarni, már a portánál, de 25 perc alkudozás után sikerült kiegyeznünk abban, hogy tehetek bejelentést ismeretlen tettes ellen.
  • A bejelentést kézzel írtam meg, majd a rendőrök fénymásolták és lepecsételték.
  • A diákigazolványos hölgynek azonban az nem volt megfelelő, tehát a diákigazolványt nem adta ki, ami az utazási kedvezmény miatt egyébként fontos lenne.

Gyakorlatilag ebben a helyzetben, elakadtam a párharcban és nem tudom mi lenne a teendő. Kérem segítsetek :)

Lyonee # 2011.01.18. 04:15