Hello,
a hozzaertobbek segitseget szeretnem kerni a kov. esetben:
mult tavasszal a baratnommel motoroztam, amikor is elenk lepett 1 kocsi mogul egy ittas+gyogyszerezett holgy. kikerulni nem tudtuk, mi az arokban landoltunk, a holgy az eses kovetkezteben, mivel be volt kabulva, beverte a fejet, es meghalt. :(
a baratnomnek 6 het gipsz, nekem 8 napon belul gyogyulo agyrazkodasom volt.
a rendorsegi nyomozast lezartak, mivel a no fektavon belul lepett elenk, de a hozzatartozoi ezt nem hagytak annyiban, fellebbeztek. a kovetkezo vizsgalat utan ismet lezartak az ugyet, immaron jogerosen. Nem en voltam a hibas, a not nem lehet felelossegre vonni, mert elhunyt.
a baleset utan ugyvedet fogadtunk, (nyilvan az ugyvedi koltseget tetezte, h a fellebezes utan is dolgoznia kellett), a motor javittatasa sem 2 Ft volt.
a rendorsegi papiron azt irtak, polgari peres uton rendezhetjuk a karteritesi igenyeinket.
A kerdesem az, hogy ilyen esetben mit tudok tenni? Nem akarom a csaladot beperelni, mert tiszteletben tartom, h oket talan nagyobb veszteseg erte, de a biztositonal nem akarok otthagyni tobb 100E Ftot.
Nem kivanom a nagy hercehurcat sem, mert elegge megviselt minket is az eset, de a jogi lehetosegimmel elnek, ha lehet.
elore is koszonom:
Tamas